Meer resultaten voor haken en meer dekentje haken

 
haken en meer dekentje haken
 
Een nostalgisch, gehaakt babydekentje Lossen Vasten.
Als je houdt van het haken van dekens en je wilt even een tussendoortje, dan is dit iets voor jou! De toeren zijn een stuk korter en je hoeft ook geen meters te haken aan lengte. Ik ben zelf erg blij met het resultaat. Ieder project heeft zo zijn verhaal, zo ook dit dekentje.
Gehaakt baby dekentje met stoere structuur gratis patroon Haken! Pinterest Gratis patroon, Patroon en Haken. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende.
om je de meest optimale ervaring te bieden. Blader door Gehaakte Babydekens, Gehaakt Kussen en meer! Breien en haken. Gehaakte Babydekens Gehaakt Kussen Modern Haken Babydekbedden Haken Afghaanse Patronen Afghanen Haken Bedspreien Deken Gehaakt baby dekentje met stoere structuur gratis patroon.
Charming Babydeken haken Wolplein.nl Alles voor breien en haken!
Hoi Tonnie, klopt de afmeting van het dekentje wel met het origineel qua breedte? Als je dekentje breder is dan kan het zijn dat je minder in de hoogte kunt haken. Mocht dit niet zo zijn dan kun je het beste even contact opnemen met onze klantenservice. 5 maart 2018 om 1103: Beantwoorden. Louise van langen. In het begin van het haakwerk is het wat kronkelig. 7 maart 2018 om 1818: Beantwoorden. Hoi Louise, je kunt overwegen om met een grotere haaknaald op te zetten als het werk gaat kronkelen, of bewust de lossenketting losser haken. 12 maart 2018 om 1445: Beantwoorden. Blijf op de hoogte! Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief met gratis patronen, inspiratie, acties en nog veel meer.
Babydeken haken.
Haakpatroon baby deken. Dit mooie baby dekentje haak je in een ajour ribble, een fijne combinatie. Patroon van: Haken en Meer. Haakpatroon baby deken. Het patroon voor dit babydekentje lijkt op een granny-stripe volgens Haken en Meer, maar dan met een klein steekje ertussen.
Gratis Haakpatronen Lossen Vasten.
Lisa, een pareltje van een sjaal. Welkom in mijn wereldje van lossen en vasten! Haken begint met lossen en vasten. Hieronder staan de verschillende steken uitgelegd in beeld. Een schuifknoop haken. Halve vasten haken. Halve stokjes haken. Dubbele stokjes haken.
Freppi.
Bron: Red Heart. Gehaakt dekentje voor baby's' met apekoppen. Het is een pdf haakpatroontje te vinden op de website van Red Heart. Gehaakte Deken Ajour Ripple. Bron: Haken Meer. Gehaakt dekentje in een Ajour steek. Het haakpatroontje is van haken en meer.
Haken en meer: Dekentje haken Haken Pinterest Haken, Dekens en Patronen. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgend
om je de meest optimale ervaring te bieden. Blader door Knutselideeën, Haakpatronen en meer! Knutselideeën Haakpatronen Deken Patronen Gehaakte Ideeën Haaktutorials Ambacht Van Het Haken Deken Haak Gehaakte Jurken Mutsen Haken en meer: Dekentje haken. Petite Fee: mooie blog met haakpatronen.

Contacteer ons