Resultaten voor stokjes haken keren

 
stokjes haken keren
 
Het beginstokje: tip van de week Breiclub.nl.
Aan het begin van een nieuwe rij of ronde stokjes staat er in een patroon meestal dat je 3 losse moet haken. Deze drie lossen komen dan in de plaats voor het eerste stokje. Dit wordt gedaan omdat je eerst op de goede hoogte terecht moet komen.
Haken doe je zo 5: het stokje.
En wat vang je nu aan met stokjes? Welnu, deze prachtige colsjaal is ermee gehaakt.: Je kan hem helemaal zelf haken met het gratis haakpatroon via deze link: http//www.wolplein.nl/blog/colsjaal-haken-alaska/.: Auteur Els Geplaatst op 24 september 2017 Categorieën Haken Tags haakpatroon, haken, ontstressen, zelf maken.
MaMarieke: haaktip: keren zonder lossen.
haaktip: keren zonder lossen. In navolging van de tip van gisteren, vandaag een filmpje waarop te zien is hoe je je nieuwe toer kunt starten met een stokje in plaats van 3 lossen. Het is even oefenen hoe groot je de lus moet maken, maar al snel heb je dat in de vingers. Dan hoef je niet meer perse af te hechten als je een nieuwe toer met een stokje wilt starten als je gewoon in dezelfde kleur wilt blijven haken.
Les 5: het dubbele stokje Leren Haken.
Voor de 4 de toer van de halswarmer gaan we dubbele stokjes haken. In deze les leg ik je stap voor stap uit hoe je dit dubbel stokje kan haken. Voordat je aan deze toer begint haak je weer een keerlosse.
Cursus haken voor beginners.
Dit is makkelijker vast te houden dan dun garen en een kleine haaknaald. In deze cursus leer je: De opzetlus, hoe je haakwerk het beste kunt vasthouden, de haaksteken Losse, vaste, halve vaste, half stokje, stokje, dubbel stokje en driedubbel stokje, waar je kunt insteken hele v-tje, voorlus en achterlus, hoe je een recht lapje kunt haken met als voorbeeld het patroon voor een envelop, hoe je rond kunt haken met vasten en met stokjes, hoe je haakwerk beëindigt en hoe je de draden wegwerkt.
Gehaakt spul: Haakwerk keren.
Haak weer 1 extra losse voor de hoogte, nu ga je je werk keren, je huidige voorkant wordt dus de achterkant en je haaknaald heb je aan de rechterkant zodat je weer van rechts naar links kunt haken. Keer het werk. Steek nu de naald weer in de eerste vaste, de losse is weer voor de hoogte. Steek de naald in de 1e vaste. En haak door tot het einde. Wanneer je stokjes haakt zul je 3 extra lossen haken, voor halve stokjes haak je 2 extra lossen.
Haak schattige hartjes voor Moederdag Landleven.
Toer 7: Haak 2 halve stokjes in de eerste steek, haak 1 half stokje in de volgende 8 steken en 2 halve stokjes in de laatste, haak 2 lossen en keer je werk 12. Toer 8: Haak 1 half stokje in elke steek, haak 2 lossen en keren 12. Toer 9: Haak 2 hst in de eerste steek, haak 1 hst in de volgende 10 steken en 2 hst in de laatste, haak 1 losse en keer je werk 14. Haak nu als volgt voor de boogjes; na elke komma begin je in de volgende steek met haken.:
Andere haakwerkjes.
Haak 2 lossen, en in het volgende stokje haak 4 onafgehaakte stokjes hierna popcorn genoemd, haak deze samen af, 1 lossen, 1 stokje overslaan en herhaal van tot 6 popcorns. Keren en met een halve vasten in de eerste popcorn, vervolgens in elke losse een popcorn haken.,
Stokjes haken: een wat langere, soepele haaksteek. Instructies Weethetsnel.nl.
Hierop kun je verder haken met stokjes. Haken is niet moeilijk en een ontspannende bezigheid. Je kunt er van alles mee maken, zoals decoratie voor in je huis, gehaakte kleding, tassen, hoedjes en zo meer. Als je wilt leren hoe je stokjes moet haken bekijk dan deze instructievideo.
Leren haken: de beginlus, lossen, vasten en stokjes Huis Van Belle.
Als je bovenop je haakwerkje kijkt, zie je dat iedere steek van boven een soort v-vorm heeft. Daar kun je weer nieuwe vasten of stokjes op haken. Zullen we eens stokjes proberen? Haak eerst 3 keerlossen, deze tellen als het eerste stokje.
Haken: Basissteken uitgelegd.
Voordat je een toer stokjes kunt haken, moet je drie keerlossen haken. Vervolgens draai je het werkje om, zodat je naald aan de rechterkant zit en het staartje van je werk naar links wijst. Eerst sla je de draad om de naald.

Contacteer ons