Zoeken naar haken steken

 
haken steken
 
Haken: de basis Aan de haak.
Minderen betekent dat er minder steken in de toer komen. Dit bereik je door een steek over te slaan of twee steken samen te haken sh. Bij het samenhaken, haak je soms meerdere steken achter elkaar samen, maar vaker zal dit om de zoveel vasten zijn.
Haaksteken voor beginners, een duidelijke uitleg over de diverse haaksteken, met foto's.'
Les 2: Vasten haken en meerderen en minderen. Les 3: Op losse steken rondhaken de basis voor Amigurumi. Les 4: De Magic loop. Les 5: Halve stokjes haken, meerderen en minderen. Les 6: Stokjes haken, meerderen en minderen. Les 7: Dubbele stokjes haken, meerderen en minderen.
Haken De basissteken 1 Moni Lana.
Geplaatst op 20 Maart 2015. Geplaatst in de verdraaide vaste haken, haak de verdraaide vaste, haak een halve vaste, haak een stokje, haak het halve stokje, Haakgaren, haakwerk, Haakwol, haken, halve vaste haken, het halve stokje haken, stokje haken, uitleg stokje haken. De Basissteken van het haken zijn: de halve vaste, de vaste, de verdraaide vaste, het halve stokje en het gewone stokje deze wordt veel gebruikt tijdens het haken. HAKEN DE BASISSTEKEN 1. DE HALVE VASTE. Steek de haaknaald in de 2 e steek vanaf de haaknaald, maak de omslag, trek de draad door de steek waarin u de haaknaald hebt gestoken en door de steek op de haaknaald. Herhaal deze handeling in elke steek van de toer., De zo verkregen steken vormen een soort ketting.
55 alle haaksteken gratis haakpatronen haken leuke haaksteek patronen gehaakte steek.
U kunt het allemaal haken met mijn steken haken pagina's' hierboven en een standaard haakpatroon op de. basis haakpatronen pagina's. En wilt u het nog wat ingewikkelder of leuker maken, dan haakt u van bloemen of vierkanten leuke bolero's' of.
Cursus haken voor beginners.
Nu je een recht lapje kunt haken is de volgende uitdaging om met dezelfde steken een rond lapje te haken. Hiervoor moet je nog 1 steek leren, de halve vaste. Nu gaan we rond haken. Start weer met een opzetlus op je haaknaald.
LEREN HAKEN VOOR BEGINNERS Alle Basis Steken Die Je Nodig Hebt Om Te Haken YouTube.
In deze video leer je alle basis steken die je nodig hebt om te haken! deaal voor beginners die stap voor stap willen leren haken.: MEER LEREN OVER HAKEN? Wil jij weten hoe je haakpatronen moet lezen, welke naalden je bij een patroon gebruikt, hoe je steken haakt en nog veel meer?
Vaste.
Een vaste is een compacte steek waarmee je alles dicht op elkaar kunt haken. De vaste steek wordt gebruikt voor het haken van stevige projecten zonder openingen, zoals een knuffel of een warme beanie. Je haakt de vaste steek vaak op een andere toer van steken, meestal op een ketting van lossen of andere vasten.
Haken, technieken en gratis patronen.
Het gewone haken. Halve vasten haken. Dubbele stokjes haken. Halve stokjes haken. Opzetten met draadring. Afsluiten van een toer. Begin van een rij stokjes. Einde van een rij stokjes. Links omhaken kreeftsteek. Je beginnen met het haken van losse steken opzetstuk.
Leren haken? Gratis online Haakcursus tip Wolplein.
Door middel van handige videos worden alle belangrijke steken van het haken getoond én toegelicht. Aan het eind van ieder filmpje heb je de mogelijkheid om snel door te klikken naar een nieuw instructiefilmpje. Na het doorlopen van alle 11 video's' beschik je over basiskennis van het haken.

Contacteer ons