Op zoek naar haken steken?

 
haken steken
 
Haaksteken voor beginners, een duidelijke uitleg over de diverse haaksteken, met foto's.'
Les 2: Vasten haken en meerderen en minderen. Les 3: Op losse steken rondhaken de basis voor Amigurumi. Les 4: De Magic loop. Les 5: Halve stokjes haken, meerderen en minderen. Les 6: Stokjes haken, meerderen en minderen. Les 7: Dubbele stokjes haken, meerderen en minderen.
Lossen Vasten Ontspannen en gezellig haken.
Home Sweet Home! Welkom in mijn wereldje van lossen en vasten! Haken begint met lossen en vasten. Hieronder staan de verschillende steken uitgelegd in beeld. Een schuifknoop haken. Halve vasten haken. Halve stokjes haken. Dubbele stokjes haken. De magische lus.
Handwerktechniek.nl Haken.
Voor andere steken, patronen of vragen, stuur gerust een berichtje. Altijd met een ketting van lossen beginnen en daarna in de gewenste steek haken. Bij het begin van een toer in haaksteken altijd eerst 2 of 3 lossen hakendit ligt aan de hoogte van de te haken steek.
Haken voor beginners Leer vandaag nog haken in 13 lessen!
Voor het haken van grannys gebruik je veel vasten, stokjes en dubbele stokjes. Ook komen er verschillende technieken aan bod die je kunt leren, zoals de magic ring, steken samen haken of steken verdubbelen. Haken voor beginners is beginnen met de basis, eerst steken leren en de feeling in je vingers krijgen.
Gehaakt vest gratis haakpatroon door Wilmade.
Ik zou het vest willen haken van dunner garen, dus dan kan ik het aantal rijen niet gebruiken, want dat is bij dunner garen niet hetzelfde. De hoeveelheid steken verschilt dan natuurlijk ook, maar daar kom ik wel uit. 2 oktober 2017 at 816: pm.
Haken, technieken en gratis patronen.
Het gewone haken. Halve vasten haken. Dubbele stokjes haken. Halve stokjes haken. Opzetten met draadring. Afsluiten van een toer. Begin van een rij stokjes. Einde van een rij stokjes. Links omhaken kreeftsteek. Je beginnen met het haken van losse steken opzetstuk.
Basis haaksteken Knippie.
Kijk hier voor nog meer uitleg met fotos en hier. Om de volgende toer te haken maak je om het werk te keren een extra aantal lossen, die gelden voor de 1e steek van de volgende toer. Hoeveel steken dit zijn staat in de beschrijving aangegeven.
Haken, zo gemakkelijk is leren haken.
af en steek het stukje draad door de lus. Daarna stop je de draad met behulp van een naald door enkele steken en knip het restantje af. Ook rondjes haken is niet moeilijk en biedt weer tal van nieuwe mogelijkheden.
Steek voor steek: rokje met roezels.
Toer 6: Met haaknaald 5 of 55, over de vorige toer verdeeld 727280, vasten rondom haken, sluit. Haak niet door, maar draai het werk, dus haak terug! Toer 7: 1 Losse, 1 vaste in de vóórste lus van de eerste steek, vasten in beide lussen van elk van de. vlg 3 steken, v.
Haken met pluisgarens CuteDutch.
Door het dunne katoenendraadje zie je de steken van de toer net iets beter, waardoor het haken ervan makkelijker gaat als het je niet lukt dit op gevoel te doen. Haak alle onderdelen eerst met katoen in de achterste lussen van de vorige toer.
Alleen in de achterste lus haken Haakwerkje.
Omslagdoek krokodillensteek vanuit de punt gehaakt. Rand voor bv omslagdoek. Wendys kerstboom en krokodillensteek. Basis steken en magische ring. Alleen in de achterste lus haken. Half reliefstokje haken. reliefstokje achter bpdc. Reliefstokje voor haken fpdc. Verlengde gekruiste stokjes Wendys rand.

Contacteer ons