Op zoek naar haken steken?

 
haken steken
 
Cursus haken voor beginners.
Nu je een recht lapje kunt haken is de volgende uitdaging om met dezelfde steken een rond lapje te haken. Hiervoor moet je nog 1 steek leren, de halve vaste. Nu gaan we rond haken. Start weer met een opzetlus op je haaknaald.
Haaksteken voor beginners, een duidelijke uitleg over de diverse haaksteken, met foto's.'
Les 2: Vasten haken en meerderen en minderen. Les 3: Op losse steken rondhaken de basis voor Amigurumi. Les 4: De Magic loop. Les 5: Halve stokjes haken, meerderen en minderen. Les 6: Stokjes haken, meerderen en minderen. Les 7: Dubbele stokjes haken, meerderen en minderen.
Muts haken met granietsteek; gratis patroon Echtstudio Blog.
Voor een grotere muts kun je na toer 13 nog een toer meerderen om de 4 steken. Er zijn 6 meerderingen in deze toer 36 vasten en 30 lossen, daarna tot toer 35 de granietsteek haken, tussen elke vaste van de vorige toer met een losse ertussen 36 vasten en 36 lossen.
Leren Haken met Hoooked Hoooked.
Leer hier online haken met onze gratis haakpatronen of via de videos van onze gratis online haakcursus die speciaal gericht is op haken voor beginners. Alle basis haaksteken zijn door Hoooked op tutorial gezet door middel van handige instructievideos, zodat je vanuit je luie stoel aan de slag kunt en snel leert haken.
Haken: haakpatroon voor een eenvoudige muts, alle maten.
Haak 2 lossen, het is belangrijk om niet te strak te haken. Je gaat haken in de tweede losse vanaf de haaknaald, dat is de losse bij de stopnaald. Haak 6 vasten in de eerste losse, dit zijn de eerste twee. Wanneer je 6 vasten hebt gehaakt, haak je verder in de eerste vaste je ziet hem bij de naald. Haak 2 vasten in de eerste vaste, nu kun je aan het loshangende draadje trekken, de ring sluit. Doe een steekmarkeerder in de eerste van de twee vasten die je net hebt gehaakt, zo weet je straks waar je toer weer begint. De 2e toer: Meerder in deze toer 2 vasten in iedere vaste, aan het eind heb je 12 vasten gemaakt. De 3e toer: Maak de steekmarkeerder los en haak 1 vaste in de eerste vaste van de vorige toer. Zet de steekmarkeerder weer vast in deze eerste vaste. Haak 2 vasten in de volgende vaste en 1 vaste in de vaste daarna. Dit herhaal je totdat je weer bij de steekmarkeerder bent. In het kort: 1 vaste-2 vasten meerderen herhaal de steken tussen de haakjes, aan het eind van deze toer heb je 18 steken.
Haken: de basis Aan de haak.
Minderen betekent dat er minder steken in de toer komen. Dit bereik je door een steek over te slaan of twee steken samen te haken sh. Bij het samenhaken, haak je soms meerdere steken achter elkaar samen, maar vaker zal dit om de zoveel vasten zijn.
50 haken leren haaklessen hoe haak je die steek haaksteek.
Tunis haken leren, Tunische haaksteken borduren op Tunis haakwerk. Wat is Tunis haken? Dit wordt met een lange haaknaald gehaakt, het wordt ook Afghaans haken of Victoriaans haken genoemd. De steken worden altijd aan de voorkant gemaakt, zowel in de heengaande als in de teruggaande toer.
Haken met pluisgarens CuteDutch.
Door het dunne katoenendraadje zie je de steken van de toer net iets beter, waardoor het haken ervan makkelijker gaat als het je niet lukt dit op gevoel te doen. Haak alle onderdelen eerst met katoen in de achterste lussen van de vorige toer.
Stokjes haken linkshandig Dol-op-Wol.
Magic Loop, breien op de rondbreinaald. Breiend steken opnemen. Drie naalden afkanting. Magische Ring Haken. Lossen ketting haken. Lossen Haken linkshandig. Vasten Haken linkshandig. Vasten haken, de tweede toer linkshandig. Stokjes haken linkshandig. Halve stokjes hakenlinkshandig. Magic Loop haken Linkshandig.
Het haakstekenalfabet: De gruissteek of the grit stich Breiclub.nl.
Alles over haken, Stekenalfabet. 6 augustus 2017. Deel dit artikel.: Zo haak je de gruissteek/grit stitch. Uren kan ik kijken naar haakvideos op Youtube. Op dit platform kun je onwijs veel creatievelingen vinden die videos maken over een steek of techniek. Zeker als je ook Engelse videos geen probleem vindt, is dit echt dé manier om nieuwe steken te ontdekken.
Freppi.
Ruime verzameling patronen van kanthaakwerken oftewel open haakwerk. Eenvoudige haakpatroontjes voor het haken in de filet methode. 25 haakpatronen voor mode en woonaccessoires met de kabelhaaktechniek als basis. Boekje boordevol steken, technieken en haakpatronen. Webwinkel van Bol met producten voor het haken, breien en handwerken.

Contacteer ons