Resultaten voor haken opzetlus

 
haken opzetlus
 
Opzetlus voor haken YouTube.
Leren Haken met Tutorials Les 1 Opzetlus En Losse Steek / ketting. knuffeldraakje 91384, views. Lus opzetten rechtshandig Leren Haken en Breien Duration: 052. lerenhakenenbreien.nl 2709, views. Iedereen kan haken Lusjessteek Loopstitch different languages subtitled haken Nederlands Duration: 1954. Iedereen kan Haken!
Opzetlus voor haken.
Home Hobby Academy Leren haken Opzetlus voor haken. Opzetlus voor haken. De eerste stap is een opzetlus maken en deze op de haaknaald zetten. Zo'n' opzetlus is heel eenvoudig en bijna iedereen kent het wel, al heeft de lus dan misschien een andere naam.
Cursus haken voor beginners.
Nu je een recht lapje kunt haken is de volgende uitdaging om met dezelfde steken een rond lapje te haken. Hiervoor moet je nog 1 steek leren, de halve vaste. Nu gaan we rond haken. Start weer met een opzetlus op je haaknaald.
Haken, zo gemakkelijk is leren haken.
Schoudertas van plastic AH tassen creatie van Patricia de Ruijter Tasje en sleutelhangers Creatie van Crea Diva Creatie van Ank Wegman. Leren haken is niet moeilijk. Er zijn eigenlijk maar drie basissteken die je moet leren. Met die drie basissteken zijn eindeloos veel variaties mogelijk. Zij zorgen voor de verschillende patronen in je werkstuk. Je houdt de haaknaald in je rechterhand zoals een potlood, tussen duim en wijsvinger. Met je linkerhand houd je de draad en je haakwerk vast. Elk haakwerk begint met een opzetlus.
Opzetlus.
In de video laten we zien hoe je de opzetlus maakt. Vanuit deze lus ga je vaak verder met het haken van de losse steek. Wanneer je meerdere lossen achter elkaar haakt, dan spreek je over een lossen ketting. Om lossen te kunnen haken moet je een eerste steek hebben; de opzetlus is het begin van je project.
Stap-voor-stap uitleg opzetlus.
Deze losse ketting start je met een opzetlus. Deze wordt ook wel een schuifknoop genoemd. Opzetlussen worden gebruikt bij haken om het garen vast te maken aan de naald. Deze lus wordt gezien als de eerste steek van het haakwerk.
Haaksteken voor beginners, een duidelijke uitleg over de diverse haaksteken, met foto's.'
In deze video van Handwerkles.nl zie je hoe je een opzetlus maakt. Wanneer je begint met haken is dit het eerste wat je moet leren. Opzetlus leren maken. In dit filmpje laat the Crochet Corner jullie zien hoe jullie een opzetlus, lossen en vasten kunt haken.
Haken: de basis Aan de haak.
Je hebt nu een opzetlus. Steek de haaknaald door de lus. Haal de lange draad met de haaknaald door de lus. Je hebt nu een nieuwe lus. Steek nu de haaknaald door de nieuwe lus en herhaal bovenstaande stappen. Wanneer je in een losse een vaste of een andere steek moet haken, kan je het beter aan de achterkant van de losse onder één lusje doorsteken.

Contacteer ons