Meer resultaten voor half rondje haken

 
half rondje haken
 
Halve cirkel haken YouTube.
Leer een halve cirkel haken met vasten of stokjes. Standard YouTube License. Show more Show less. Comments are disabled for this video. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. magische cirkel haken Duration: 2017. Crochets4U 101468, views.
Halve cirkel haken Tutorials haken crochet Pinterest Haken, Haaksteken en Breien. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende
Inleidingen Bloem Crochet Naaiwerk Gehaakte Cirkels Youtube Haken Koraalriffen Rugzakken Tricot Rondje haken: hoe meerderen. Haaktutorials Chang'e' 3 Busje Handwerk Youtube Haaksteken Patronen Stippen Patrones Leer hoe je een keerstokje kunt haken ter vervanging van de 3 keerlossen 2 verschillende manieren.
Onzichtbaar rondhaken met halve stokjes of stokjes Sunneke.
Ik heb sinds 2011 weer het haken ontdekt en ben sinds dien verslaafd. Alles wat ik ontdek en maak wil ik graag met jullie delen, daarom ben ik deze blog begonnen. Alle foto's' en tekst zijn van mijn hand, mits anders vermeld.
5 beginnersfouten bij het haken video Breiclub.nl.
Door Deandre op 15 oktober 2014. Thats 2 clever by half and 22 clever 4 me. Door Wendy op 12 januari 2015. Wat doe ik verkeerd, ik probeer een rondje te haken, dan begin ik met 6 losse en daarna doe ik in elk losse 2 vaste, daarna doe ik in de tweede steek twee vaste maar als ik ze dan tel heb ik geen 18 steken maar 15 hoe komt dat?
Vormen en steken.
Als je een halve cirkel wilt haken met vasten, dan start je met 2 lossen. Als je een halve cirkel wil haken met stokjes, dan start je met 5 lossen. Een halve cirkel haken gaat qua steken meerderen het zelfde als een hele cirkel haken.
Haken: de basis Aan de haak.
Bij een keerhalfstokje haak je twee lossen. Half stokje hst.: Maak een omslag, steek de haaknaald in een steek van de vorige toer en trek het door. Maak weer een omslag en haal de draad door de drie lussen op de naald. Maak een omslag, steek de haaknaald in een steek van de vorige toer en haal de draad door. Maak een omslag en haal de draad door twee lussen op de haaknaald. Maak weer een omslag en haal de draad door de laatste twee lussen op de haaknaald. Dubbel stokje dst.: Maak twee omslagen, steek de haaknaald in een steek van de vorige toer en haal de draad door. Maak weer een omslag en haal de haaknaald door twee lussen. Maak weer een omslag en haal de haaknaald nogmaals door twee lussen. Maak een laatste omslag en haal deze door de laatste twee lussen. Meerderen betekent dat er meer steken in een toer komen. Dit bereik je door in één steek twee steken te haken, soms in elke steek, maar vaker met enkele steken ertussen.
Haaktip: Een perfect rondje haken Wolplein.nl Alles voor breien en haken!
In het rond kunnen haken is altijd handig. Je kan het gebruiken voor een fleurige pannenlap of Amigurumi! Vaak als je begint met het haken van een rondje, en je na iedere toer meerdert, krijg je na een paar toeren een zeshoek.
Hoe haak je in het rond en hou je het vlak Little Wendy Crochet.
Een half stokje is ongeveer 15, keer groter dan een vaste. Bij de vasten moesten we starten met 6 steken in een magische ring. Voor de halve stokjes moeten we dus 15, keer meer steken haken om te starten. 6 x 15, 9 steken.

Contacteer ons