Meer resultaten voor ketting haken patroon

 
ketting haken patroon
 
Gehaakte ketting, je kunt ze heel eenvoudig zelf maken Breiclub.nl.
En dit keer kreeg ik een idee door mijn moeder. Ze was naar een kunstmarkt geweest, net over de grens in Duitsland, en had daar een gebreide ketting gekocht van een Duitse dame die zelf een patroon bedacht had. Toen ze mij hierover vertelde, zag ik meteen voor me hoe je zon ketting ook zou kunnen haken.
Hoe haakt u aan beide kanten van een ketting van lossen Tutorial Video.
Als het probleem blijft bestaan, kijk dan op de Vimeo's' FAQ Vaak gestelde vragen. Op deze DROPS video laten wij zien hoe u kunt haken aan beide kanten van een lossen ketting. Dit is een mooie manier om de onderkant van een tas of hoes voor je mobiele telefoon mee te beginnen. Je krijgt een mooie, ronde onderkant. Begin met een ketting van lossen met de lengte van de bodem. Haak een v in de achterste lus van de 2e l vanaf de haak, haak dan verder 1 v in de achterste lus van elke l tot het einde van de toer. Keer nu en haak 1 v in elke l aan de andere kant van de ketting. Ga aan het einde verder in de rondte. Vergeet niet om ook het patroon zorgvuldig door te lezen voor het juiste resultaat.
Een leuke ketting om te haken Lossen Vasten.
Een leuke ketting om te haken. 12 juni 2015. Het is warm vandaag! Voor heel veel mensen is dit volop genieten. Zelf kan ik erg slecht tegen deze hitte. Mijn bloedsuikers schijnen het niet goed aan te kunnen. Deze dagen blijf ik dus maar lekker binnen en geniet! Wat is het toch mooi buiten als de zon schijnt. Wat doet het toch veel met de kleuren, met de mensen, met alles om ons heen! Om dit te vieren wilde ik vandaag graag met iets leuks, iets kleins komen. Meestal probeer ik per week een blog mét patroon te schrijven en eentje zonder.
Sieraden haakpatronen Leuke haakpatroontjes voor armbanden, kettingen, borches en oorbellen.
En met de beschrijving maak je er zo een leuke ketting van. Patroon van: Haakt. Omhaak een grote schakelketting voor een bijzondere gehaakte ketting. Patroon van: Haakt. Gehaakte ketting met kralen. Heb je wat leuke kalen, dan kun je deze ketting, of armbanden haken.
Freppi.
Bron: Moois van Mie. Gratis haakpatroontje van een gehaakte ketting. Het is een Nederlands patroon van moois van me. Ruffled Bib Necklace. Bron: All About Ami. De website van All About Ami met een mooie halsketting om te haken. Bron: Cut Out Keep.
Ketting haken gratis haakpatroon Wolplein.nl Alles voor breien en haken!
Uiteraard heeft Wolplein.nl nog een heleboel andere garens die je kunt gebruiken om een statement ketting te haken. We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet, die zeer geschikt zijn.: Lana Grossa Cotone print, door het geprinte garen krijg je een kleurrijke ketting met mooie overgangen.
Hoe haakt u een basis van vasten of haken zonder ketting Tutorial Video.
Wij werken hard om u het beste van haken en breien te bieden; patronen, inspiratie, advies en natuurlijk garens van uitstekende kwaliteit voor de allerbeste prijzen! Wilt u onze patronen gebruiken voor meer dan privégebruik? U kunt lezen wat wel en niet is toegestaan is in de Copyright tekst, die u onderaan elk patroon kunt vinden.

Contacteer ons