Op zoek naar ketting haken patroon?

 
ketting haken patroon
 
Haken, zo gemakkelijk is leren haken.
De doorgetrokken lus Ketting van lossen. Als je dit steeds herhaalt krijg je een ketting van lossen. De tweede basissteek is de vaste. Om vasten te haken, maak je eerst een ketting van lossen. Steek dan de haaknaald in de derde losse vanaf de haaknaald.
Col en Polswarmers haakpatroon Patronen Yarnz.
Door in de steek te haken, in plaats van er onder door, krijg je een rekbaar ribbel patroon dat vergelijkbaar is met de gebreide boordsteek. Dit maakt ze zeer elastisch, lekker warm dik. De handgeverfde kleuren zijn mooi op elkaar afgestemd. Iedere effen kleur heeft een matchende kleur met een vrolijk spikkeltje. Ik gebruikte twee strengen van de effen kleur voor de col en twee streng van de bijpassende gespikkelde kleur voor de polswarmers. Als je al weet hoe je moet haken, kan je hier meteen beginnen. Voor dit werkstuk hoef je alleen maar vasten te haken. Om het haakwerk lekker rekbaar te krijgen vergelijkbaar met een gebreide boordsteek haak je niet onder de steek door, maar er in. Draai een bol van de gemêleerde kleur Supertwist. Haak een ketting van ongeveer 40 lossen.
GRATIS Haakpatroon Cactus deel 5 Haken Creatief Haakpatroon. Quote.
En één ketting met vijf erwtjes. Natuurlijk kun je variëren met het aantal en de lengtes om een plantje te maken dat het beste bij de plantenpot past die jij wil gaan gebruiken. De draadjes aan het eind van je werk kun je afhechten met behulp van de grote naald. De draadjes aan het begin mag je nog even laten zitten want daar gaan we straks het plantje mee aan de ondergrond bevestigen. En zie hier je Senecio Rowleyanus, oftewel je Erwtenplantje, is klaar!: Klik hieronder voor het zesde en laatste deel van het patroon. Hierin staat hoe je de ondergrond voor de plantjes kunt haken en hoe je van alle losse plantjes één geheel kunt maken.
Gratis Patroon Mini poncho haken Bij Tante Roos.
Gratis Patroon Mini poncho haken. 9 juni 2016. Gratis Patronen, Haken. Kleine meiden poncho haken. In deze blog leg ik uit hoe je gemakkelijk een kleine meisjesponcho kan maken. Ik heb gekozen voor 1x Soft fun Denim van Scheepjes en 1x Cabotine van Phildar, zodat de poncho lekker zacht is, niet te zwaar en toch luchtig genoeg voor de zomermaanden. Denk erom ik heb een babyformaat gehaakt. bij een grote maat zal je ook meer garen verbruiken. Met mijn bollen heb ik een kleine poncho en nog een bijpassend sjaaltje gemaakt. Ik haak met naald 55, maar mocht je kiezen voor ander garen bijv. Phildar Coton 3 op naald 4 dan moet je de steken aanpassen aan de naald, bij een kleinere naald meer steken, bij een grotere naald minder steken, maar de leeftijd en hoofdomtrek van het kindje is ook belangrijk Indien mogelijk zou ik gaan meten! Je lossenketting moet in ieder geval deelbaar door 8 zijn. 56 lossen mt baby, 64 lossen mt 1-2 jaar, 72 lossen mt 3-4 jaar, 80 lossen mt 5-6 jaarenz. Ik heb een lossenketting van 56 lossen gemaakt, sluiten met halve vaste. zorg ervoor dat je ketting niet gedraaid zit.
Wonen Xenos.nl.
Rozetten, Sjerpen en Tiara's.' Slingers en Vlaggenlijnen. Ballonnen en Opblaasbare cijfers. Servetten en Wegwerptafelkleden. Piñatas en Piñatasticks. Confetti en Confettikanonnen. Inpakpapier en Cadeautasjes. Borduren en Haken. Hobbyletters en Papiermaché vormen. Knutselpapier en Knutselpakketten. Hobbylijmen en Scharen. Stempels, Slagstempels en toebehoren.
Gehaakte ketting, je kunt ze heel eenvoudig zelf maken Breiclub.nl.
En dit keer kreeg ik een idee door mijn moeder. Ze was naar een kunstmarkt geweest, net over de grens in Duitsland, en had daar een gebreide ketting gekocht van een Duitse dame die zelf een patroon bedacht had. Toen ze mij hierover vertelde, zag ik meteen voor me hoe je zon ketting ook zou kunnen haken.
Tutorial ovaal haken Echtstudio Blog.
Tel je steken als je aan het eind van de ketting bent. Als het goed is heb je nu 12 vasten. Steek nu weer in onder beide boogjes van vaste nummer 1 om je ovaaltje verder te haken volgens het patroon.
Zelf maken met Zpagetti: mandje voor tijdschriften Landidee.
Stap 1: De bodem van de tas haken. Maak een opzetlus en haak een ketting op van 10 lossen. Haak in de ketting je eerste toer met de vaste steek steek door beide lussen voor een stevige bodem haak 3 vaste in de laatste steek, zodat je automatisch aan de andere zijde van de ketting geraakt.
kralen en sieraden tegen lage prijzen Het Kralendorp goedkope kralen fimoklei pixelhobby.
Er zitten in deze ringen twee gaatjes aan de zijkant van de ring, dus je kan deze ringen ook gewoon meerijgen in de ketting. 01, EUR Op voorraad. Gekleurde dichte acryl ringen. De diameter is 17 mm. Er zitten in deze ringen twee gaatjes aan de zijkant van de ring, dus je kan deze ringen ook gewoon meerijgen in de ketting.
Gratis Haakpatroon: Pauwenoog Halsketting TheCurioCraftsRoom.
De 11 cirkels aan de rechterkant die nu ook aan elkaar zitten. Zo sluit je de ketting bovenaan: je eindigt met 3l en dan steek je de naald van achteren naar voren in de allereerste cirkel in dezelfde steek waar je ook de 1e v in hebt gemaakt en je haakt een v. Knip de draad door. De sluiting bovenaan. Nu ga je de andere kant van de cirkels aan elkaar haken.
Koordjes breien en haken.
Halve vasten, enkelzijdig. Koord in halve vasten enkel of dubbelzijdig. Een smal, plat koord wordt gemaakt door op een ketting van lossen met halve vasten te haken. Wanneer voor een dunnere haaknaald kijk op het wikkel wordt gekozen, zal het resultaat stevig worden.

Contacteer ons