Meer resultaten voor plat rondje haken

 
plat rondje haken
 
Haaktip: Een perfect rondje haken Wolplein.nl Alles voor breien en haken!
Elke toer dat je rondje groter wordt, tel je 1 steek op bij het aantal steken wat tussen de meerderingen zit. Dus voor toer 7, 6 steken er tussen, toer 8 wordt dan 7 steken er tussen, toer 9 8 steken tussen de meerderingen etc. Is het zo al duidelijker? Anders hoor ik het graag.: 2 december 2017 om 1119: Beantwoorden. Thanks voor de tips voor de perfecte cirkel. Ik qas inderdaad ook met iets begonnen dat een zeskant werd! Uitgedaagd en opnieuw begonnen. Nu echter een ander probleem. Ik wil een tapijt maken, dus moet heel veel rondjes haken. Maar nu na ongeveer 18 rondes gaat het bobbelen. Als ik hem plat neerleg dan lijkt t alsof ik ergens teveel heb gemeenteraad maar nog steeds meerder ik elke ronde volgens het schema 6 steken.
Hoe haak je in het rond en hou je het vlak Little Wendy Crochet.
Als je in het rond wil leren haken is het belangrijk dat je de basis goed onder te knie hebt. Voor dekentjes of knuffeldoekjes wil je namelijk dat je haakwerkje mooi plat blijft. Ook als je wil leren amigurumis haken is het belangrijk dat je eerst de basis goed onder de knie hebt.
Hoe cirkel rondje haken met stokjes Hobby.blogo.nl.
Pannenlap haken met duidelijk haakpatroon. Breien en haken met meerdere kleuren tip. Dit is een advertentie. Hoe cirkel rondje haken met stokjes. 0 0 0 0 0 print dit artikel Delen via Whatsapp. Hoe cirkel rondje haken met stokjes is de vraag.
Hoe moet je rondhaken en een poef maken van Zpagetti-draad? Instructies Weethetsnel.nl.
Rond haken is een haaktechniek waarbij je in iedere te haken toer een gelijk aantal steken meerdert. Je kunt ronde lappen haken met stokjes of vasten en de lappen met halve vasten aan elkaar haken tot een poef of kussen.
Rondje haken YouTube.
Begin amigurumi rondhaken tutorial Duration: 1437. Wendy Rademaker 7836, views. Magische ring haken Duration: 1002. Ann Lacko 414833, views. Iedereen kan haken Rondje different languages subtitled EASY DIY magische ring stokjes Duration: 2305. Iedereen kan Haken! Rond haken met stokjes.
Perfecte cirkel van vasten haken yarny.
Het haken van cirkels komt veel voor in patronen en amigurumis. Het probleem is echter dat het geen mooi rondje vormt, maar eerder op een zeshoek lijkt. Dit komt omdat er telkens op dezelfde plaats gemeerderd wordt. Door de meerdering te laten verspringen is dit probleem op eenvoudig te lossen en eindig je met een perfecte cirkel.
Rond haken met stokjes. YouTube.
Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Rond haken met stokjes, deel 1 Duration: 1414. handwerkles 225663, views. Iedereen kan haken Rondje different languages subtitled EASY DIY magische ring stokjes Duration: 2305. Iedereen kan Haken!
Haken: Rondje haken uitgelegd.
Sluit de toer af met een halve vaste in de eerste steek van de toer. In iedere nieuwe toer moet je blijven meerderen om het rondje plat te houden, maar hoe groter het rondje wordt, hoe minder steken je extra hoeft te haken.

Contacteer ons