Op zoek naar steken haken?

 
steken haken
 
Haken: de basis Aan de haak.
Minderen betekent dat er minder steken in de toer komen. Dit bereik je door een steek over te slaan of twee steken samen te haken sh. Bij het samenhaken, haak je soms meerdere steken achter elkaar samen, maar vaker zal dit om de zoveel vasten zijn.
Haaksteken voor beginners, een duidelijke uitleg over de diverse haaksteken, met foto's.'
Les 2: Vasten haken en meerderen en minderen. Les 3: Op losse steken rondhaken de basis voor Amigurumi. Les 4: De Magic loop. Les 5: Halve stokjes haken, meerderen en minderen. Les 6: Stokjes haken, meerderen en minderen. Les 7: Dubbele stokjes haken, meerderen en minderen.
Haken De basissteken 1 Moni Lana.
De Basissteken van het haken zijn: de halve vaste, de vaste, de verdraaide vaste, het halve stokje en het gewone stokje deze wordt veel gebruikt tijdens het haken. HAKEN DE BASISSTEKEN 1. DE HALVE VASTE. Steek de haaknaald in de 2 e steek vanaf de haaknaald, maak de omslag, trek de draad door de steek waarin u de haaknaald hebt gestoken en door de steek op de haaknaald. Herhaal deze handeling in elke steek van de toer., De zo verkregen steken vormen een soort ketting.
55 alle haaksteken gratis haakpatronen haken leuke haaksteek patronen gehaakte steek.
U kunt het allemaal haken met mijn steken haken pagina's' hierboven en een standaard haakpatroon op de. basis haakpatronen pagina's. En wilt u het nog wat ingewikkelder of leuker maken, dan haakt u van bloemen of vierkanten leuke bolero's' of.
Haken, technieken en gratis patronen.
We kennen verschillende soorten haakwerk.: Het gewone haken. Tunisch haakwerk met een lange gladde naald waarbij men alle steken over de gehele breedte van het werk opneemt en daarna de steken twee aan twee afhaakt. Guimpe haakwerk met een guimpevork en een haaknaald.
LEREN HAKEN VOOR BEGINNERS Alle Basis Steken Die Je Nodig Hebt Om Te Haken YouTube.
In deze video leer je alle basis steken die je nodig hebt om te haken! deaal voor beginners die stap voor stap willen leren haken.: MEER LEREN OVER HAKEN? Wil jij weten hoe je haakpatronen moet lezen, welke naalden je bij een patroon gebruikt, hoe je steken haakt en nog veel meer?
Vaste.
Een vaste is een compacte steek waarmee je alles dicht op elkaar kunt haken. De vaste steek wordt gebruikt voor het haken van stevige projecten zonder openingen, zoals een knuffel of een warme beanie. Je haakt de vaste steek vaak op een andere toer van steken, meestal op een ketting van lossen of andere vasten.
Haken tutorialbasis: steken YouTube.
Iedereen kan Haken! Sterrensteek Duration: 1522. handwerkles 218553, views. Everyone can crochet Mos stitch learn crochet, different languages subtitled, Dutch for beginners. Iedereen kan Haken! LEREN HAKEN VOOR BEGINNERS Alle Basis Steken Die Je Nodig Hebt Om Te Haken Duration: 1013.
Leren haken? Gratis online Haakcursus tip Wolplein.
Door middel van handige videos worden alle belangrijke steken van het haken getoond én toegelicht. Aan het eind van ieder filmpje heb je de mogelijkheid om snel door te klikken naar een nieuw instructiefilmpje. Na het doorlopen van alle 11 video's' beschik je over basiskennis van het haken.

Contacteer ons