Op zoek naar steken haken?

 
steken haken
 
Leren Haken met Hoooked Hoooked.
Leer hier online haken met onze gratis haakpatronen of via de videos van onze gratis online haakcursus die speciaal gericht is op haken voor beginners. Alle basis haaksteken zijn door Hoooked op tutorial gezet door middel van handige instructievideos, zodat je vanuit je luie stoel aan de slag kunt en snel leert haken.
Wendy's' Home Collection voor Keep it Simple haakpatronen.
Inmiddels zit ik al weer in de volgende fase van het boek-maak-proces! Maar voor ik daar aan begin geef ik jullie weer even een kijkje achter de schermen van de afgelopen 2 maanden. Het grote haken is voor nu KLAAR mijn arm en Lees meer.
Haaksteken voor beginners, een duidelijke uitleg over de diverse haaksteken, met foto's.'
Les 2: Vasten haken en meerderen en minderen. Les 3: Op losse steken rondhaken de basis voor Amigurumi. Les 4: De Magic loop. Les 5: Halve stokjes haken, meerderen en minderen. Les 6: Stokjes haken, meerderen en minderen. Les 7: Dubbele stokjes haken, meerderen en minderen.
Hoe kun je een haakwerk met vaste steken haken? De basistechniek van het haken. Instructies Weethetsnel.nl.
De basistechniek van het haken. 7 jaar en 2 maanden geleden. 31696 keer bekeken. Haken begint met het haken van een ketting van losse steken. Hierop kun je verder haken met bijvoorbeeld vaste steken om een stevig haakwerk te maken.
Haken met pluisgarens CuteDutch.
Door het dunne katoenendraadje zie je de steken van de toer net iets beter, waardoor het haken ervan makkelijker gaat als het je niet lukt dit op gevoel te doen. Haak alle onderdelen eerst met katoen in de achterste lussen van de vorige toer.
Tutorial ovaal haken Echtstudio Blog.
Tel je steken als je aan het eind van de ketting bent. Als het goed is heb je nu 12 vasten. Steek nu weer in onder beide boogjes van vaste nummer 1 om je ovaaltje verder te haken volgens het patroon.
Haken: de basis Aan de haak.
Minderen betekent dat er minder steken in de toer komen. Dit bereik je door een steek over te slaan of twee steken samen te haken sh. Bij het samenhaken, haak je soms meerdere steken achter elkaar samen, maar vaker zal dit om de zoveel vasten zijn.
Alleen in de achterste lus haken Haakwerkje.
Omslagdoek krokodillensteek vanuit de punt gehaakt. Rand voor bv omslagdoek. Wendys kerstboom en krokodillensteek. Basis steken en magische ring. Alleen in de achterste lus haken. Half reliefstokje haken. reliefstokje achter bpdc. Reliefstokje voor haken fpdc. Verlengde gekruiste stokjes Wendys rand.
Alle Steken voor het haken Hobbyboutique Monique.
Van de meest klassieke tot de meest complexe en spectaculaire steken. 220 Steken voor het haken, één voor één gefotografeerd en gedetailleerd beschreven voor een juiste uitvoering. Steken die je fantasie ontwikkelen, voor een beter gebruik van de wol en de kleuren waardoor je vaardigheden op de proef gesteld worden.
Tunisch haken: basissteek.
Maar als je, bijvoorbeeld, een tas wilt haken is dat handig, want voor een tas wil je zo min mogelijk rek. De techniek van het tunisch haken houdt het midden tussen breien en haken. In de heengaande naald haak je de steken en laat je elke steek op de naald staan.
Haken De basissteken 1 Moni Lana.
Geplaatst in de verdraaide vaste haken, haak de verdraaide vaste, haak een halve vaste, haak een stokje, haak het halve stokje, Haakgaren, haakwerk, Haakwol, haken, halve vaste haken, het halve stokje haken, stokje haken, uitleg stokje haken. De Basissteken van het haken zijn: de halve vaste, de vaste, de verdraaide vaste, het halve stokje en het gewone stokje deze wordt veel gebruikt tijdens het haken. HAKEN DE BASISSTEKEN 1. DE HALVE VASTE. Steek de haaknaald in de 2 e steek vanaf de haaknaald, maak de omslag, trek de draad door de steek waarin u de haaknaald hebt gestoken en door de steek op de haaknaald. Herhaal deze handeling in elke steek van de toer., De zo verkregen steken vormen een soort ketting.

Contacteer ons