Resultaten voor haken keren

 
haken keren
 
Haken, zo gemakkelijk is leren haken.
Bij het keren hou je de haaknaald gewoon stil. Je draait je werk van rechts naar links zodat de opzetdraad aan je rechterkant ligt. Als je de tweede rij vasten gaat haken, begin je met 1 losse, want de andere losse is er al.
Cursus haken voor beginners.
Maak een ketting van 30 lossen. In die 30 lossen gaan we 30 vasten haken. Dat betekend dat je nu eerst nog 1 losse moet haken voor het keren keerlosse. Rij 1 eindigt dus met 30 vasten. Haak vervolgens 1 keerlosse en keer het werk.
Deel 3: Mobielhoesje MAX Vandaag.
Publicatiedatum: 26 mei 2016. Vasten haken, keren, toeren maken en stoppen: als u dat kunt, dan kunt u een lapje maken. En met een lapje maak u bijvoorbeeld een leuk mobielhoesje. U begint met een rij zogenaamde opzetlossen dat zijn de gewone lossen, die u in deel 2 heeft geleerd.
Leren Haken keren Leer haken met Scheepjeswol YouTube.
Sign in to make your opinion count. Rating is available when the video has been rented. This feature is not available right now. Please try again later. Published on Sep 27, 2012. Yvonne leert je haken met Scheepjeswol aflevering 4 Haken voor dummies keren.
Keerlosse toer Aan de haak.
Teaser Aan de Haak Homey Comfort CAL. Aan de Haak 10 Tutorial grote doily Ibiza tas. Tunisch haken gekruiste steek. Basissteek Tunisch haken. Sfeerimpressie van Knit Knot. Sneakpreview Aan de Haak 6. Sneakpreview Aan de Haak 6. Unboxing item uit Aan de Haak 6.
Hoe keert u bij het haken van vasten Tutorial Video.
Instructievideo's' / Haakvideos / haaksteken. Hoe keert u bij het haken van vasten. Onze video's' hebben geen geluid. Wij zijn een internationaal bedrijf en onze video's' worden bekeken door gebruikers over de hele wereld. Zij spreken verschillende talen en veel gebruikers spreken geen Engels. Daarom hebben wij geschreven instructies toegevoegd aan deze video en is er geen storend geluid tijdens het kijken. Problemen met het afspelen van deze video? Wees zeker van dat jij de laatste versie van Adobe Flash Player geïnstalleerd hebt. Als het probleem blijft bestaan, kijk dan op de Vimeo's' FAQ Vaak gestelde vragen. Hoe haak ik een recht stuk? Wat is de eerste steek waarin ik haak na het keren? Wat is de laatste steek waarin ik haak?
Keren Haken Leren Scheepjeswol.

Contacteer ons