Meer resultaten voor haken keren

 
haken keren
 
Zelf gordijntjes haken Digibron.nl.
Het eerste stokje op de 3de losse, dan 2 lossen, 1 stokje op de volgende derde losse. Vanaf x herhalen, 5 lossen om te keren. I e toer: 1 stokje op het 2de stokje, verder xS lossen 1 stokje op leder stokje van de vorige toer vanaf x herhalen de 2de toer steeds herhalen tot de gewenste hoogte op 10 cm. Nu aan de opzetrand de fantasierand haken als volgt: insteken in het eerste stokje, 6 lossen, 1 stokje op het Sde stokje, 3 lossen, 1 stokje op het volgende stokje 3 lossen, 1 stokje op het volgende stokje, 3 lossen, 1 stokje op het volgende stokje.
Keerlosse toer Aan de haak.
Homey Comfort CAL. Aan de Haak tijdschriften. Home Video's' De basis Keerlosse toer. 21 augustus 2016. In dit filmpje van Aan de haak wordt stap voor stap uitgelegd hoe je een keerlosse toer haakt! GERELATEERDE ARTIKELEN MEER VAN DEZE AUTEUR.
Hoe kun je een haakwerk met vaste steken haken? De basistechniek van het haken. Instructies Weethetsnel.nl.
De basistechniek van het haken. 7 jaar en 2 maanden geleden. 31696 keer bekeken. Haken begint met het haken van een ketting van losse steken. Hierop kun je verder haken met bijvoorbeeld vaste steken om een stevig haakwerk te maken.
Haken Wikipedia.
Een techniek die nog weleens voor haken wordt aangezien is het naaldbinden. Bronnen, noten en/of referenties. a b c d Karen Manthey; Susan Brittain, Julie Armstrong Holetz, Haken voor Dummies, BBNC, 2015. nl Leren haken: de beginlus, lossen, vasten en stokjes Huis Van Belle.
Eenvoudige sokken haken Haak je mee.
Alpaca shawl amigurumi beanie bruin bun bun beanie bunny cal CAL 2015 carnaval crochet doll deken dk weight doll drops easter eggs flora furry friend Gehaakt gehaakte girl granny square haakpatroon haakpatroon muts haken halloween handschoenen jongen kat katten kitten knuffel Liese meisje mexicaans muts haken poes poncho pop rechthoeken royal roze stokjes stylecraft.
Gehaakt spul: Haakwerk keren.
Haak weer 1 extra losse voor de hoogte, nu ga je je werk keren, je huidige voorkant wordt dus de achterkant en je haaknaald heb je aan de rechterkant zodat je weer van rechts naar links kunt haken. Keer het werk.
Haken, technieken en gratis patronen.
Haken Fantasiesteken Waaiersteek/schelpensteek. Een aantal steken meestal 3, 5, 7 of meer stokjes op dezelfde plaats gehaakt vormen een eenvoudig waaierpatroon. De lagere steken aan beide zijden van de waaier zijn voor de verankering en zorgen ervoor dat de waaier uit gaat staan.
By MiekK: Haakles voor Beginners 2: Vasten Halve Vasten Haken.
Een stokje bijvoorbeeld, heeft 3 lossen om te keren, en als vervanging van het eerste stokje van de volgende rij. Zeker niet de 3de losse nemen, dan krijg je volgens mij een gat in je werk, en ga je te weinig steken hebben. sewmbie 9 november 2011 om 1306.: Dit vind ik echt prachtig. Ik heb ooit heel lang geleden leren haken maar vond het nooit wat.
Linnensteek haken Haken Yarnz.
Haak op het laatst 2 lossen om te keren. Keer het werk nu om, zodat je weer van rechts naar links werkt. Houd de werkdraad achter het werk. Vanaf nu ga je de vasten niet meer in een steek haken, maar in de ruimte onder de losse van de vorige toer.
Haak een hip kussen in hartvorm CraftKitchen.
Je hebt nu een vlaggetje/driehoekje gehaakt, zo kun je dus ook een vlaggenslinger haken. Voor het hartje gaan we nog even verder. Toer 25: 14 vasten, 1 losse en keren., Toer 26: de eerste 2 vasten samenhaken, in de volgende 10 vasten haak je 1 vaste, de laatste 2 vasten samenhaken, 1 losse en keren 12.,
Muziekster haken! Freubelweb Freubelweb.:
03 januari 2015 Tags: baby, crochet, DIY, draadenpraat, haken, kraamcadeau, muziekster, patroon, ster. Dit is een super leuk kraamcadeautje, een ster blijft altijd leuk om te haken en met een muziekje erbij heb je prachtig handmade cadeautje gemaakt. Zie hieronder het patroon voor de ster. Ongeveer 100 gram katoen. Haaknaald 55, mm. hv halve vaste. kl een losse en keren.

Contacteer ons