Meer resultaten voor haken losse

 
haken losse
 
Instructievideo Haken Het Wolhuis.
Plaats de haak door een steek, sla het garen om de haak en haal de haak en het garen door beide steken. Gebruik de halve vast om een serie kettingsteken tot een ring te vormen of om verder te gaan in een toer zonder een steek te haken. Haak dan halve vasten in de steken die u over wilt slaan. Losse l kettingsteek.
Een lossenketting haken wikiHow.
Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Een lossenketting haken. In dit artikel: De eerste steek maken Een Losse maken Het vervolg maken. Bij haakwerk is de Losse de basis van alle steken, en hij is erg eenvoudig.
Cursus haken voor beginners.
Dit is makkelijker vast te houden dan dun garen en een kleine haaknaald. In deze cursus leer je: De opzetlus, hoe je haakwerk het beste kunt vasthouden, de haaksteken Losse, vaste, halve vaste, half stokje, stokje, dubbel stokje en driedubbel stokje, waar je kunt insteken hele v-tje, voorlus en achterlus, hoe je een recht lapje kunt haken met als voorbeeld het patroon voor een envelop, hoe je rond kunt haken met vasten en met stokjes, hoe je haakwerk beëindigt en hoe je de draden wegwerkt.
Magische ring haken in 10 stapjes inclusief voorbeeldfoto's' Breimeisje.nl.
Hoe haak je een magische ring magic loop? Om bijvoorbeeld een muts te haken kun je het beste een beginnetje maken met een magische ring. Dan is de bovenkant van de muts meteen mooi gesloten. Hoe je een magische ring haakt, zie je in 10 kleine stapjes, inclusief voorbeeldfotos. Maak een lus. Haak een losse.
Hoe haak je in het rond The Blog NL.
De volgende toeren volg je steeds de volgende stappen: begin met een losse, haak de aangegeven meerderingen en sluit de toer met een halve vaste in de begin losse. Zoals je ziet is haken in het rond heel leuk en makkelijk.
Lesjes Haken.
LEREN HAKEN LOSSE STEKEN. LEREN HAKEN VASTEN STEKEN. LEREN HAKEN STOKJES. LEREN HAKEN KEREN. LEREN HAKEN HET AFKANTEN. LEREN HAKEN ROND HAKEN MET STOKJES. Breigarens en Wol. vd Raad Kleinvak. 2011 AH Haarlem. We hebben 17 gasten en geen leden online.
Haken: de basis Aan de haak.
Steek nu de haaknaald door de nieuwe lus en herhaal bovenstaande stappen. Wanneer je in een losse een vaste of een andere steek moet haken, kan je het beter aan de achterkant van de losse onder één lusje doorsteken. Probeer vervolgens om het aan de voorkant door twee lussen te steken.
Haken, technieken en gratis patronen.
Afsluiten van een toer doe je door een halve vaste in de eerste steek te haken de bovenste losse. Bij spiraalgewijs haken, sluit je de toer niet af, hierdoor krijg je een mooi egaal haakwerk. Nadeel is het tellen van de toeren en patroon volgen, omdat het begin van de toer moeilijk terug te vinden is.
Schooltv: Hoppatee! Hoe moet je haken? Schooltv: Hoppatee! Hoe moet je haken?
Je kunt haken met je vinger, maar ook met een speciale haaknaald. We beginnen met de makkelijkste steek, de losse. De handige handen van Hoppatee laten zien hoe het moet. Deze keer gaan we haken. Dan maak je van een draad een dikkere draad door er knoopjes in te leggen.
Leren haken lossen haken Volg de gratis online cursus van Haked.
Als je lossen telt, tel je de opzetlosse niet mee. Scroll verder naar beneden om een filmpje te zien; opzetlus haken en losse haken. Ben je de tel kwijt? Kijk mee op onderstaande foto hoe je lossen telt; de paarse schuine streepjes zijn de lossen.
Haken, zo gemakkelijk is leren haken.
Om de volgende vaste te haken, steek je weer in de bovenkant van de volgende losse, sla de draad om de naald, trek de naald op door de losse, sla de draad weer om de naald en trek de draad door beide lussen.

Contacteer ons