Resultaten voor keer losse haken

 
keer losse haken
 
Col en Polswarmers haakpatroon Patronen Yarnz.
De col haken. De col haak je op dezelfde manier als de polswarmers. Gebruik nu de bijpassende effen kleur Supertwist. Haak losjes een ketting van ongeveer 40 lossen. Haak vasten in de 2e losse van de ketting en in alle volgende steken. Haak een extra keerlosse aan het eind van het werk. Keer het werk, sla 1 steek over en haak verder vasten in iedere onderliggende steek.
Haaksteken voor beginners, een duidelijke uitleg over de diverse haaksteken, met foto's.'
Les 8: Patroon lezen met lief patroon erbij. Op het blog van Ponnekeblom vind je een aantal video's' waarin wordt uitgelegd hoe je een losse, een vaste, een verlengde vaste, een halve vaste, een stokje en een rondje kunt haken.
Cursus haken voor beginners.
Maak een ketting van 30 lossen. In die 30 lossen gaan we 30 vasten haken. Dat betekend dat je nu eerst nog 1 losse moet haken voor het keren keerlosse. Rij 1 eindigt dus met 30 vasten. Haak vervolgens 1 keerlosse en keer het werk.
Vertaling haakterminologie Duits en Engels Wolhalla.
Dreifachstabchen 3fach Stb. Yarn over yo. Yarn over hook yoh. Nederlands Engels Duits. Fasten off fo. Contrasting color cc. Turning Chain Tch. Yarn over yo. Algemene Voorwaarden Bestellen en Betalen Verzendkosten. Over ons Nieuwsbrief Veel gestelde vragen Klachten Privacy beleid.
Vlaggenlijn Little Mint Elephant.
Nu ga ik de rand haken door mijn naald in een gat van de losse van de vorige toer te steken. Hier haak ik een vaste in. De volgende vaste komt in het oog van de twee vasten van de toer daarvoor.
Les 5: het dubbele stokje Leren Haken.
Voor de 4 de toer van de halswarmer gaan we dubbele stokjes haken. In deze les leg ik je stap voor stap uit hoe je dit dubbel stokje kan haken. Voordat je aan deze toer begint haak je weer een keerlosse. Dit is dus weer een extra losse aan het einde van de vorige toer. Na de keerlosse draai je je werk om. Zorg dat je haaknaald weer aan de rechterkant is en je haakwerk aan de linkerkant van de haaknaald. En dan gaan we nu aan de slag met het dubbele stokje. Sla de draad twee keer om de haaknaald.
By MiekK: Haakles voor Beginners 2: Vasten Halve Vasten Haken.
Als het goed is begon je met een ketting van 25 Lossen en heb je nu een toer van 24 Vasten gehaakt! Voor de volgende toer haak je eerst 1 Losse: de Keerlosse. Dit doe je om een recht haakwerk te krijgen, om de hoogte van de vaste steek te compenseren. Draai het haakwerk nu om en steek je haaknaald in de laatste steek van de vorige toer de steek die je vóór de keerlosse maakte, zie pijl. Haak weer verder met Vasten, zoals boven beschreven. Haak voor de volgende toer steeds weer 1 Keerlosse. En je kunt net zolang doorgaan als je zelf wilt, tot je bijvoorbeeld een sjaal hebt gehaakt! De Halve Vaste is een plattere en simpelere steek dan de Vaste en heeft géén Keerlosse. Je haakt hem als volgt.: Steek de haaknaald door de laatste steek van de vorige toer van je haakwerk dus door beide lusjes van de steek, zie pijl. Sla de draad om je haaknaald en haal hem in één keer door allebei de lussen van je haaknaald heen. Steek je haaknaald in de volgende steek en herhaal bovenstaande stappen om een hele toer met Halve Vasten te haken.
Bijtring Wolkje Cloudy inclusief gratis patroon Loveliness.
Winny februari 8, 2018 om 139: pm. Toer 14 eindig je met 15 vasten, in toer 15 moet je 13 vasten haken. Hoe kan dat? Winny februari 8, 2018 om 141: pm. Sorry, snap het al. Petra Bericht auteur februari 13, 2018 om 243: pm. Geen probleem, je was sneller dan ik kon antwoorden Goed dat je er al uitgekomen bent! Marijke februari 15, 2018 om 1258: pm. Wat een leuk patroon! Bedankt voor het delen! Ik ontdekte bij het maken wel 2 kleine foutjes in het patroon. T5, moet 9v zijn ipv 10v. T7, moet 15v zijn ipv 1v. Petra Bericht auteur februari 23, 2018 om 700: am. Dankjewel voor je reactie en oplettendheid, top! Je hebt helemaal gelijk! Ik heb het zojuist aangepast. Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.
Karin aan de haak: Niet 3 keerlossen, maar een stokje!
Bekijk het profiel van Karin aan de haak! babydekens beanie bloemen boeken dekens dieren er op uit gadgets garen give away goede doelen gordijnen haken hoesje voor telefoon huis en tuin kerstmis kettingen/armbandjes kleedjes klein haakwerk kleine cadeautjes kussens lampenkap lief en leuk mandala mixed media mochila mutsen naaien onderzetters p.i.f.
Schooltv: Hoppatee! Hoe moet je haken? Schooltv: Hoppatee! Hoe moet je haken?
Je kunt haken met je vinger, maar ook met een speciale haaknaald. We beginnen met de makkelijkste steek, de losse. De handige handen van Hoppatee laten zien hoe het moet. Deze keer gaan we haken. Dan maak je van een draad een dikkere draad door er knoopjes in te leggen.
Tutorial ovaal haken Echtstudio Blog.
de leukste haak en breibeleving! Tutorial ovaal haken. Geen categorie Echtstudio 20 januari 2012. Haak 7 lossen. Haak nu terug op de ketting, let op losse 7 is de keerlosse! Steek de haaknaald in losse 6 om te starten. Haak nu terug op de ketting, in iedere losse 1 vaste. In de 6e losse van de haaknaald, eigenlijk de eerste losse die je hebt gehaakt, haak je 2 vasten. Hierdoor ga je bijna automatisch het bochtje door. Keer je werkje niet, haak door aan de andere zijde van de ketting, je steken vallen tegenover elkaar.

Contacteer ons