Meer resultaten voor keerlosse haken

 
keerlosse haken
 
Col en Polswarmers haakpatroon Patronen Yarnz.
De col haken. De col haak je op dezelfde manier als de polswarmers. Gebruik nu de bijpassende effen kleur Supertwist. Haak losjes een ketting van ongeveer 40 lossen. Haak vasten in de 2e losse van de ketting en in alle volgende steken. Haak een extra keerlosse aan het eind van het werk.
5 Tips voor mooier haakwerk Happy Crochet Patterns.
Haak bij een recht stuk, bijvoorbeeld bij een sjaal, een keerlosse als je aan de volgende toer begint. De keerlosse telt niet mee als steek, maar zorgt ervoor de je even hoog komt te zitten met je naald als de steken die je gaat haken.
Vaste, een proeflapje haken Linkshandig Haken Hechten SUSY DIY.
3 Een toer van vasten in vasten dit is toer 3. De keerlosse telt niet mee om je vaste in te haken, dus je begint bij de laatste vaste en steekt je haaknaald in. Haal de draad op op dezelfde wijze als bij de vorige toer van vasten, nu heb je weer twee lussen op je haaknaald.
Hoe werkt haakpatronen? Hoe haakpatronen lezen? Hoe werkt haakpatronen Hoe werkt dat haakpatronen lezen.
Daarom dat keer-losse niet altijd 1 is maar dus ook een ketting van 4 losse kunnen zijn. Er bestaan een paar regeltjes om te weten hoeveel keer-losse je moet haken. Wanneer je volgende rij. een vaste is: maak je 1 keer-losse.
Karin aan de haak: Niet 3 keerlossen, maar een stokje!
Bekijk het profiel van Karin aan de haak! babydekens beanie bloemen boeken dekens dieren er op uit gadgets garen give away goede doelen gordijnen haken hoesje voor telefoon huis en tuin kerstmis kettingen/armbandjes kleedjes klein haakwerk kleine cadeautjes kussens lampenkap lief en leuk mandala mixed media mochila mutsen naaien onderzetters p.i.f.
Cursus haken voor beginners.
Dat betekend dat je nu eerst nog 1 losse moet haken voor het keren keerlosse. Rij 1 eindigt dus met 30 vasten. Haak vervolgens 1 keerlosse en keer het werk. Haak in rij 2 en in iedere volgende rij ook 30 vasten, dus 1 vaste in iedere vaste.
Losse ketting.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Menu Zoek Mijn Account Vergelijken. Wol en garens koop je voordelig online bij Wolplein Dé online winkel voor breien en haken. Je hebt geen producten in je winkelwagen.
Les 5: het dubbele stokje Leren Haken.
Voor de 4 de toer van de halswarmer gaan we dubbele stokjes haken. In deze les leg ik je stap voor stap uit hoe je dit dubbel stokje kan haken. Voordat je aan deze toer begint haak je weer een keerlosse.
Haken: Basissteken uitgelegd.
Deze zijn voor de hoogte van de steek, zodat de zijkant netjes blijft. We gaan nu een toer vasten haken, welke 1 losse hoog is. Je maakt dus één extra losse. Het pijltje geeft de laatste losse van de toer aan, de steek daarna is de keerlosse.
Vertaling haakterminologie Duits en Engels Wolhalla.
Dreifachstabchen 3fach Stb. Yarn over yo. Yarn over hook yoh. Nederlands Engels Duits. Fasten off fo. Contrasting color cc. Turning Chain Tch. Yarn over yo. Algemene Voorwaarden Bestellen en Betalen Verzendkosten. Over ons Nieuwsbrief Veel gestelde vragen Klachten Privacy beleid.
Haken: de basis Aan de haak.
Steek nu de haaknaald door de nieuwe lus en herhaal bovenstaande stappen. Wanneer je in een losse een vaste of een andere steek moet haken, kan je het beter aan de achterkant van de losse onder één lusje doorsteken. Probeer vervolgens om het aan de voorkant door twee lussen te steken. Haak aan het einde van je ketting één extra losse. Deze noem je de keerlosse, die moet je altijd maken om een nieuwe rij te beginnen.

Contacteer ons