Zoeken naar rond haken zpagetti

 
rond haken zpagetti
 
Magische ring haken met Zpagetti. Magic loop met Zpagetti. YouTube.
Crochets4U 101468, views. Rond haken met stokjes, deel 1 Duration: 1414. handwerkles 225663, views. Hoe haak je een magische ring magische lus deel 1 Duration: 244. Happy Little Things 102889, views. Magic loop schuiflus/draadlus Duration: 303. handwerkles 123457, views. Mandje haken met zpagetti Duration: 1533.
Hoe moet je rondhaken en een poef maken van Zpagetti-draad? Instructies Weethetsnel.nl.
Rond haken is een haaktechniek waarbij je in iedere te haken toer een gelijk aantal steken meerdert. Je kunt ronde lappen haken met stokjes of vasten en de lappen met halve vasten aan elkaar haken tot een poef of kussen. Je kunt dit doen met Zpagetti, een draadstof die momenteel veel wordt gebruikt.
DIY Haakpatroon Rond Zpagetti Vloerkleed Hoooked.
Diy Haakpatroon Rond Zpagetti Vloerkleed. PAK107 Crochet round rug. DIY Haakpatroon Rond Zpagetti Vloerkleed. DIY en haak ook een robuust Zpagetti vloerkleed! Toen we in 2008 begonnen met Hoooked, wisten we niet veel van haken en al helemaal niet van de officiƫle haakterminologie.
Tassen Haken met Hoooked Haakpakketten Hoooked.
Zpagetti tassen zijn helemaal hip en makkelijk zelf te haken. Een haakpakket voor een Zpagetti tas wordt compleet geleverd met de benodigde hoeveelheid Hoooked Zpagetti, de bijbehorende accessoires en een origineel Hoooked patroon. Uiteraard kun je ook een tas breien; Gebreide tassen zijn er in vele soorten en maten. Met de recycle textielgarens Zpagetti of RibbonXL brei je snel een trendy tas en heb je bovendien binnen korte tijd resultaat. Regelmatig voegen we nieuwe pakketten voor een Zpagetti tas toe, kijk rond en laat je inspireren!
VLOERKLEED HAKEN VAN ZPAGETTI Mix in Stijl.
Het wordt een rond kleed en ik wil het helemaal in de vastensteek maken. Aan het einde van de workshop heb ik een rondje met een diameter van ongeveer 40 cm. Ik ben helemaal trots. De magische grens van 1 meter bereikt. Nu, 4 dagen later heb ik zelfs de magische grens van 1 meter al bereikt. Het gaat lekker en het is erg leuk om te doen. Ben heel benieuwd hoe mijn eigengemaakte vloerkleed er straks uit zal zien. Wil je de vorderingen volgen? Of heb je een vraag? Vind je het leuk om de vorderingen te volgen? Je kunt het volgen op mijn blog. Of misschien wil je het zelf ook gaan maken en heb je er een vraag over, stel deze gerust. Benodigdheden voor vloerkleed met een diameter van 2 meter: 12 kg ong. 12 bollen Zpagetti. Let er wel op dat de Zpagetti ongeveer dezelfde dikte en soort van draad heeft. Begin met het maken van de magische ring, daarna begin je met het haken van vasten in de ring.
Vloerkleden Haken met Hoooked Haakpakketten Hoooked.
Een vloerkleed haken met textielgaren vereist enige basiskennis van het haken, maar met onze haakpatronen kun je snel aan de slag. Met Zpagetti maak je zelf eenvoudig en snel een mooi rond gehaakt vloerkleed. Wat heb je nodig voor een rond Zpagetti vloerkleed?
Haakpatronen Hoooked.
Een zelfgehaakte creatie geeft je veel voldoening. Met de basiskennis van de haaksteken en met het super dikke recycle garen van Hoooked, zoals Zpagetti, RibbonXL en Fuzzilli, kun je in een handomdraai zelf zon trendy Zpagetti creatie haken. Op onze site vind je diverse gratis haakpatronen voor bijvoorbeeld een stijlvolle Zpagetti tas, een Zpagetti poef of een mooi RibbonXL woonkussen.
Leren Haken met Hoooked Hoooked.
Met de basiskennis van de haaksteken en met de super dikke recycle garen van Hoooked, zoals Zpagetti en RibbonXL, kun je in een handomdraai zelf zon trendy Zpagetti item haken. Op deze site vind je een ruim aanbod haakpatronen voor bijvoorbeeld een stijlvolle Zpagetti tas, een stoere Zpagetti poef, een robuust gehaakt Zpagetti vloerkleed, of een heerlijk zacht RibbonXL kussen om lekker tegen weg te kruipen.
Gratis patroon Simpele Zpagetti poef Hoooked.
Als je een rondje kunt haken, dan is deze Zpagetti poef geen probleem voor je. Leuk als loungekussen voor op je eigen gehaakte vloerkleed. Voor een diameter van 60 centimeter heb je ongeveer 4 dezelfde klossen Zpagetti nodig in een door jouw gewenste kleurstelling.

Contacteer ons