Op zoek naar rond haken zpagetti?

 
rond haken zpagetti
 
Lekker stoer gehaakt vloerkleed. Crochet Knitting-Cloth drawing-Lase Gehaakte vloerkleden, Vloerkleed haken patronen en Vloerkleed haken kinderkamer.
Een stoer rond vloerkleed. Maak m zelf met Zpagetti van Hooked. Beschrijving op www.homestory.nl/haken HomeStory.nl Vloerkleed haken, Haken en Vloerkleed h.
Hoooked RibbonXL wol en garens webwolwinkel haken en breien.
Haakpakket Hoooked haken en breien, 2 RibbonXL, 1 haaknaald 10 mm. Haakpakket Hoooked haken en breien; een grote variatie aan brei en haakpatronen voor woonaccessoires en mode-items. Auteur: Geesje Mosies, Anouk Milani Garen en haaknaald compleet pakket. Uitgever: Kosmos Uitgevers.
bol.com Haakkit Zpagetti Hoooked vloerkleed rond grijs. Kleurenwaaier met kleuren die passen bij dit artikel.
terug naar homepage. Haakkit Zpagetti Hoooked vloerkleed rond grijs. Schrijf een review. E-mail deze pagina. Gehaakte matten tapijten zijn helemaal van nu en wat is er leuker dan je eigen unieke vloerkleed maken.Zpagetti garen is een stevig gerecycled materiaal waarmee je snel en gemakkelijk dit hippe kleed haakt met een diameter van circa 110 cm.Dit complete Hoooked haakpakket bevat: 4 klossen Zpagetti á 120 meter 1 haaknaald 12 mm Patroon van Hooked. Hulp nodig bij het kiezen? Hulp bij het kiezen van een vloerkleed. Bekijk alle artikelen van Hoooked. 100% recycled textielgaren! Haken en breien met Hoooked is super hip en easy!
Hoooked Dé Wolwinkel voor iedereen!
Zoals we reeds hebben aangegeven op deze pagina dient u er bij het gebruik van dit garen rekening mee te houden dat er een extra dikke naald is vereist. Het wordt aangeraden om gebruik te maken van een naalddikte van 10 mm bij haken en 15 mm bij breien.
Woonaccessoires Haakpatronen Bestellen Online Hoooked.
DIY Haakpatroon Rond Zpagetti Vloerkleed. DIY Haakpatroon XL Cactus Zpagetti. DIY Haakpatroon X-mas Doily and Coasters. DIY Haakpatroon XXL Loungestoel Zpagetti. Hoooked Shopper Haakpatroon. Macramé Knooppatroon Zpagetti Zomer Gordijn. Haken met Bobbi. Waarom gebruiken wij cookies? Veranderingen bij Hoooked. Wat is Zpagetti?
53 beste afbeeldingen van haken zpagetti Breien en Haken, Handenarbeid en Garens.
VLOERKLEED LANGIUS DESIGN.
Ik dacht gelijk, wow dat is mooi voor een vloerkleed! Ik bestelde 12 kilo Zpagetti en een haaknaald en het resultaat zie je hierboven. Een rond vloerkleed van 2 meter in doorsnede. Van de 12 kilo hield ik nog een beetje over en daarvan hem ik nog een badmat gemaakt. Ik heb het gehaakt met vasten. Het gaat heel makkelijk en snel. Het ronde kleed was vooral zwaar. In het begin gaat het wel en kun je het nog gewoon op schoot houden, maar na verloop van tijd wordt het steeds zwaarder en groter. Toen heb ik het op de grond gelegd en ben er boven op gaan zitten om zo verder te haken.
pipoos hobbywinkel Zpagetti bol large red.
Zpagetti is een uniek recycle textielgaren waar je gemakkelijk en snel mee kunt haken, breien of knopen op XXL-formaat. Maak in no time je eigen Zpagetti tas of brei een hippe en trendy woonaccessoire, zoals een Zpagetti poef of vloerkleed. Voor een optimaal resultaat raden we je aan te werken met een haaknaald of breinaalden 12-15 mm. Deze giga klos originele Zpagetti textielgaren bevat ruim 120 meter looplengte en haakt of breit ongeveer 50 x 50 centimeter. Het exacte gewicht van de klos is afhankelijk van de textielsoort en ligt over het algemeen rond de 850 gram.
Haakpatronen Hoooked.
Een zelfgehaakte creatie geeft je veel voldoening. Met de basiskennis van de haaksteken en met het super dikke recycle garen van Hoooked, zoals Zpagetti, RibbonXL en Fuzzilli, kun je in een handomdraai zelf zon trendy Zpagetti creatie haken. Op onze site vind je diverse gratis haakpatronen voor bijvoorbeeld een stijlvolle Zpagetti tas, een Zpagetti poef of een mooi RibbonXL woonkussen.
Inkijkexemplaar Hoooked haken en breien met textielgaren Geesje MosiesAnouk Milani by Veen Bosch Keuning uitgeversgroep Issuu. Issuu.
Inkijkexemplaar Hoooked haken en breien met textielgaren Geesje MosiesAnouk Milani. Hoooked haken breien met textielgaren biedt een grote variatie aan brei en haakpatronen voor woonaccessoires en mode-items. Van glitter c. Inkijkexemplaar Hoooked haken en breien met textielgaren Geesje MosiesAnouk Milani.

Contacteer ons