Op zoek naar rond haken zpagetti?

 
rond haken zpagetti
 
Freppi.
Gratis haakpatroon voor een rond vloerkleedje. Gemaakt en gehaakt door Pedals to Picots. Dit kleed is gehaakt met Zpagetti garens. Pink doily t-shirt rug. Bron: Crochet in Paternoster. Groot gehaakt vloerkleed van rose zpagettigarens. Het is een mooi kleed in de vorm van een bloem. Haakpatroon geschreven in het Engels. Millenium Loop Rug. Bron: Red Heart. Een gratis haakpatroon op de site van Red Heart. Een ovaal vloerkleed gemaakt van dik garen. Engels haakpatroon in pdf formaat. Mandala Floor Rug. Bron: Crafts Tutsplus. Een grote mandala voor op de vloer. Deze is gehaakt met Zpagetti garen! Je kunt hem ook met andere garen haken.
Hoooked Caro's' Atelier.
Het wordt aangeraden om gebruik te maken van een naalddikte van 10 mm bij haken en 15 mm bij breien. Maak kennis met Hoooked Ribbon XL. In het assortiment van Hoooked hier bij Caro's' Atelier is ook de zogenaamde Hoooked Ribbon XL lijn terug te vinden.
Woonaccessoires Haakpatronen Bestellen Online Hoooked.
DIY Haakpatroon Rond Zpagetti Vloerkleed. DIY Haakpatroon XL Cactus Zpagetti. DIY Haakpatroon X-mas Doily and Coasters. DIY Haakpatroon XXL Loungestoel Zpagetti. Hoooked Shopper Haakpatroon. Macramé Knooppatroon Zpagetti Zomer Gordijn. Haken met Bobbi. Waarom gebruiken wij cookies? Wat is Zpagetti? Wat kan ik maken met Zpagetti?
bol.com Haakkit Zpagetti Hoooked vloerkleed rond grijs.
terug naar homepage. Haakkit Zpagetti Hoooked vloerkleed rond grijs. Schrijf een review. E-mail deze pagina. Gehaakte matten tapijten zijn helemaal van nu en wat is er leuker dan je eigen unieke vloerkleed maken.Zpagetti garen is een stevig gerecycled materiaal waarmee je snel en gemakkelijk dit hippe kleed haakt met een diameter van circa 110 cm.Dit complete Hoooked haakpakket bevat: 4 klossen Zpagetti √° 120 meter 1 haaknaald 12 mm Patroon van Hooked. Bekijk alle artikelen van Hoooked. 100% recycled textielgaren! Haken en breien met Hoooked is super hip en easy!
breien en haken HEMA.
breien en haken. breien en haken. toon alleen producten die op voorraad zijn. toon ook producten zonder voorraad. annuleren toon 60 resultaten. sorteer op: kies. breigaren mixed cotton blauw/wit/grijs. Garen van een mix van katoen en acryl. Bol 50 gram.
Zpagetti opbergzakken voor mijn jongens Jip by Jan.
1 dec 2013. Home Tutorial Zpagetti opbergzakken voor mijn jongens. Zpagetti opbergzakken voor mijn jongens. by Janneke Geplaatst in: DIY, Haken, Tutorial 8. Ik kondigde ze in mijn vorige blogpost al aan met een sneak peek: de Zpagetti waszakken die ik als sjaals-wanten-en-mutsen-verzamelaar aan de kinderkapstok ga gebruiken.
Haakpatronen Hoooked.
Met de basiskennis van de haaksteken en met het super dikke recycle garen van Hoooked, zoals Zpagetti, RibbonXL en Fuzzilli, kun je in een handomdraai zelf zon trendy Zpagetti creatie haken. Op onze site vind je diverse gratis haakpatronen voor bijvoorbeeld een stijlvolle Zpagetti tas, een Zpagetti poef of een mooi RibbonXL woonkussen.
VLOERKLEED LANGIUS DESIGN.
Ik dacht gelijk, wow dat is mooi voor een vloerkleed! Ik bestelde 12 kilo Zpagetti en een haaknaald en het resultaat zie je hierboven. Een rond vloerkleed van 2 meter in doorsnede. Van de 12 kilo hield ik nog een beetje over en daarvan hem ik nog een badmat gemaakt. Ik heb het gehaakt met vasten. Het gaat heel makkelijk en snel. Het ronde kleed was vooral zwaar. In het begin gaat het wel en kun je het nog gewoon op schoot houden, maar na verloop van tijd wordt het steeds zwaarder en groter. Toen heb ik het op de grond gelegd en ben er boven op gaan zitten om zo verder te haken.
pipoos hobbywinkel Zpagetti bol large red.
Zpagetti is een uniek recycle textielgaren waar je gemakkelijk en snel mee kunt haken, breien of knopen op XXL-formaat. Maak in no time je eigen Zpagetti tas of brei een hippe en trendy woonaccessoire, zoals een Zpagetti poef of vloerkleed. Voor een optimaal resultaat raden we je aan te werken met een haaknaald of breinaalden 12-15 mm. Deze giga klos originele Zpagetti textielgaren bevat ruim 120 meter looplengte en haakt of breit ongeveer 50 x 50 centimeter. Het exacte gewicht van de klos is afhankelijk van de textielsoort en ligt over het algemeen rond de 850 gram.
5 juli 2018: Workshop Mand haken van Zpagetti.
5 juli 2018: Workshop Mand haken van Zpagetti. Posted on 20 juni 2018 by marcel. Tijden deze workshop maak je een mooie woonmand van stevig materiaal wat gemaakt is van afval uit de katoenindustrie; Hoooked Zpagetti. Je leert om in het rond te haken en gebruiken de vaste steek.
Zpagetti Ria's' Style.
Hoooked Zpagetti is een uniek recycle textielgaren waar je gemakkelijk en snel mee kunt haken, breien of knopen op XXL-formaat. DIY en haak of brei met onze Zpagetti patronen in no time je eigen Zpagetti tas of brei een hippe en trendy woonaccessoire zoals een Zpagetti poef of haak een sfeervol en robuust kleed. Deze giga klos originele Zpagetti textielgaren bevat ruim 120 meter looplengte en haakt of breit ongeveer 50 x 50 centimeter. Voor een optimaal resultaat raden we je aan te werken met een haaknaald of breinaalden 12-15 mm. Het exacte gewicht van de klos is afhankelijk van de textielsoort en ligt over het algemeen rond de 850gram.

Contacteer ons