Meer resultaten voor rondje haken zpagetti

 
rondje haken zpagetti
 
Gratis patroon Simpele Zpagetti poef Hoooked.
Als je een rondje kunt haken, dan is deze Zpagetti poef geen probleem voor je. Leuk als loungekussen voor op je eigen gehaakte vloerkleed. Voor een diameter van 60 centimeter heb je ongeveer 4 dezelfde klossen Zpagetti nodig in een door jouw gewenste kleurstelling.
DIY vloerkleed haken Home Story.nl.
Het kan helpen om niet telkens op het zelfde punt te meerderen of om een aantal toeren niet meerderen. Categories: DIY interieur. Tags: diy, doe het zelf, haken, hooked, interieur, vloerkleed, zpagetti. marleen januari 17, 2016 at 210: pm Beantwoorden.
VLOERKLEED HAKEN VAN ZPAGETTI Mix in Stijl.
Het wordt een rond kleed en ik wil het helemaal in de vastensteek maken. Aan het einde van de workshop heb ik een rondje met een diameter van ongeveer 40 cm. Ik ben helemaal trots. De magische grens van 1 meter bereikt. Nu, 4 dagen later heb ik zelfs de magische grens van 1 meter al bereikt. Het gaat lekker en het is erg leuk om te doen. Ben heel benieuwd hoe mijn eigengemaakte vloerkleed er straks uit zal zien. Wil je de vorderingen volgen? Of heb je een vraag? Vind je het leuk om de vorderingen te volgen? Je kunt het volgen op mijn blog. Of misschien wil je het zelf ook gaan maken en heb je er een vraag over, stel deze gerust. Benodigdheden voor vloerkleed met een diameter van 2 meter: 12 kg ong. 12 bollen Zpagetti. Let er wel op dat de Zpagetti ongeveer dezelfde dikte en soort van draad heeft. Begin met het maken van de magische ring, daarna begin je met het haken van vasten in de ring.
Hoe moet je rondhaken en een poef maken van Zpagetti-draad? Instructies Weethetsnel.nl.
Rond haken is een haaktechniek waarbij je in iedere te haken toer een gelijk aantal steken meerdert. Je kunt ronde lappen haken met stokjes of vasten en de lappen met halve vasten aan elkaar haken tot een poef of kussen. Je kunt dit doen met Zpagetti, een draadstof die momenteel veel wordt gebruikt.
Magische ring haken met Zpagetti. Magic loop met Zpagetti. YouTube.
crazy sewing mom 20550, views. Magische ring haken 2 manieren Duration: 825. Wendy Rademaker 26005, views. Iedereen kan haken Rondje different languages subtitled EASY DIY magische ring stokjes Duration: 2305. Iedereen kan Haken! Hoooked Zpagetti vliegengordijn knopen met de weitasknoop.
Leren Haken met Hoooked Hoooked.
Met de basiskennis van de haaksteken en met de super dikke recycle garen van Hoooked, zoals Zpagetti en RibbonXL, kun je in een handomdraai zelf zon trendy Zpagetti item haken. Op deze site vind je een ruim aanbod haakpatronen voor bijvoorbeeld een stijlvolle Zpagetti tas, een stoere Zpagetti poef, een robuust gehaakt Zpagetti vloerkleed, of een heerlijk zacht RibbonXL kussen om lekker tegen weg te kruipen.
Haaktip: Een perfect rondje haken Wolplein.nl Alles voor breien en haken!
In het rond kunnen haken is altijd handig. Je kan het gebruiken voor een fleurige pannenlap of Amigurumi! Vaak als je begint met het haken van een rondje, en je na iedere toer meerdert, krijg je na een paar toeren een zeshoek.

Contacteer ons