Meer resultaten voor Ratten hangmatten

 
Ratten hangmatten
 
Hangmatjesvoorratjes.nl.
Ik maak hobbymatig hangmatjes en andere slaapproducten. voor ratjes en andere kleine huisdieren. Alle hangmatjes worden zelf gemaakt, dus de afmetingen kunnen een beetje afwijken. De opbrengst van de verkoop gaat volledig naar. mijn kleinschalige dierenopvang; Opvang Forever home bij mij aan huis.
Ratten-speeltjes.nl reviews Ervaringen.nl.
hangmatten, snoepballen, kauwhout, speeltunnel, bodembedekking etc. bedankt voor de info! Meerdere malen wat besteld voor mijn ratjes op deze site. Leuke spullen en goede service. Liefde voor Ratten. Ratten-speeltjes bied veel leuke materialen voor Ratten om er voor te zorgen dat ze de nodige liefde en aandacht krijgen.
Vind ratten hangmat op Marktplaats.nl.
1X bloemenprint 29 x 28 centimeter 1x barokprint 30 x 26 centimeter. 1X rechthoekige hangmat van 51 x 28 centimeter 1x xl dubbeldekker waarvan bovenste hangmat 26 x 26 centimeter en onderste hangmat 42 x 42 centimeter alle hangmatten zijn. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. 6-delige ratten hangmatten set bloemen.
Happy Rats: Hangmatten voor Ratten Happy Rats.
Hoe bestel je? Modellen en Stoffen. Mijn ratten en ik. Weten hoe je moet bestellen? Hangmatjes voor een klein prijsje. Er zijn zoveel modellen hangmatten. Op deze pagina kun je ze allemaal vinden. Zelf kiezen uit mijn voorraad stoffen? Van Essengaarde 39.
Knaagdier hangmatten Made by Marianne.
met jonge of juist oudere ratten in de kooi De enkele hangmat is van. Deze inkruiper is ideaal voor in de kooi, maar is ook goed buiten de kooi te gebruiken. Aan beide kanten kunnen de knaagdieren erin kruipen. Verkrijgbaar met en zonder lusjes, dus makkelijk op te hangen of neer te leggen. 3, 95 Bestellen. Deze hangmat is netjes afgewerkt en je knaagdier zal er erg veel slaap plezier aan beleven. De hangmatten zijn gemaakt van fleece en verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en maten. Deze hangmatten passen helaas niet.
Huisdierengids rat/Ratspeeltjes Wikibooks.
Rattenspeeltjes in de winkel bewerken. Hangmatten voor rat en fret zijn verkrijgbaar in de dierenspeciaalzaak. Je kan ze echter zelf ook makkelijk en goedkoop maken zie hierboven. Slaapkussens zoals er voor honden en katten zijn, bestaan ook in ratformaat in de dierenspeciaalzaak. Een ronde kippenvoerbak met puntig dakje is een ideaal slaap en speelhuisje voor ratjes. Plastieken slaaphuisjes verkrijgbaar in de dierenspeciaalzaak. Let wel dat je rat of fretslaaphuisjes kiest, want hamsterhuisjes zijn te klein. Hamsterhuisjes in porselein of plastiek zijn geschikt voor opgroeiende rittens die zo grotere ratten kunnen ontvluchten als het er te hevig aan toe gaat.
Rat Huisdierinfo-home. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Stoffen en papieren slierten, touwen, hangmatten, kokosvezel, takken en kartonnen dozen worden erg gewaardeerd als klim en verrijkingsmateriaal. Ratten moeten kunnen knagen om hun tanden af te slijten, voorzie daarom altijd knaagmateriaal zoals verse twijgen van wilgen of fruitbomen. Geef ratten dagelijks vers drinkwater uit een glazen drinkfles.
Info huisvesting, inrichting Rattery Havyn.
Niet alleen de kooi die je uitzoekt is erg belangrijk, maar ook de inrichting van de kooi. Je kunt tenslotte nog zo'n' grote kooi hebben, zonder een goede inrichting hebben de ratjes er weinig aan. Ratten zijn slimme diertjes die zich snel vervelen.
Ratten Dierenaccessoires Materiaal 2dehands.be.
Dan ben je bij Rattitude op het juiste adres! Wij maken hangmatten in verschillende maten/m. 11 januari 2019 1950: Mechelen. Ferplast furret tower xl te koop! Afmetingen: L 80cm B 75cm H 161cm De kooi is geschikt voor chinchilla's, ratten, fretten.
Rat Gezelschapdierenkliniek Roosendaal.
Hierdoor creƫer je voldoende ventilatie en klimmogelijkheid. Het is ook makkelijk om er buizen en hangmatten in te maken. Let wel op dat door het gewicht van de bak, de bak wat moeilijker schoon te maken zal zijn. Kijk bij een oud aquarium uit voor de achterwandjes, die kunnen mogelijk schadelijk zijn voor de ratten.
ratten Maike's' HobbyBlog.
Onze ratten mogen graag chillen in een hangmat. Met restanten fleece en stofjes heb ik afgelopen week nog maar weer een paar van die hangmatten in elkaar gezet. Paarse fleece en 2 resten stof Restjes tulpenstof en blauwe fleece Alle hangmatten.

Contacteer ons