Zoeken naar losse haken

 
losse haken
 
Losse haken.
Home Hobby Academy Leren haken Losse haken. De ketting van losse is de basis voor een rechte gehaakte lap. Hierop worden de volgende toeren gehaakt. Zo haak je een ketting van losse. Neem de haaknaald in je rechter hand en de draad waarmee je haakt in je linker hand.
Leren haken: de beginlus, lossen, vasten en stokjes Huis Van Belle.
Lossen Vasten Haken en meer.
In 2016 gaf ik voor het eerst de workshop Ontwerpen Haken. Een ontzettend leuke workshop waarbij je in de ochtend je eigen patroontje ontwerpt en in de middag je eigen ontwerpje gaat haken. Dit doe je dan in de Corner to Corner techniek, die ik je ga leren.
Losse ketting.
Losse ketting haken. De losse steek is de basis van bijna elk haakwerk. Vanuit de losse begin je heel veel andere steken. Een aantal losse steken achter elkaar wordt een ketting genoemd. Op deze ketting haak je vaak verder met andere steken als vasten, halve vasten of stokjes.
Keerlosse toer Aan de haak.
Aan de haak. Aan de Haak tijdschriften. SPARKLY XMAS HANG-ALONG. Homey Comfort CAL. Home Video's' De basis Keerlosse toer. 21 augustus 2016. In dit filmpje van Aan de haak wordt stap voor stap uitgelegd hoe je een keerlosse toer haakt!
Haaksteken voor beginners, een duidelijke uitleg over de diverse haaksteken, met foto's.'
Les 8: Patroon lezen met lief patroon erbij. Op het blog van Ponnekeblom vind je een aantal video's' waarin wordt uitgelegd hoe je een losse, een vaste, een verlengde vaste, een halve vaste, een stokje en een rondje kunt haken.
Haken: de basis Aan de haak.
Steek nu de haaknaald door de nieuwe lus en herhaal bovenstaande stappen. Wanneer je in een losse een vaste of een andere steek moet haken, kan je het beter aan de achterkant van de losse onder één lusje doorsteken. Probeer vervolgens om het aan de voorkant door twee lussen te steken.

Contacteer ons