Zoeken naar lussen haken

 
lussen haken
 
Uitleg haak steken voor linkshandigen Girlz Style.
Steek de naald in de voorste lus van de volgende steek, sla de draad om de naald en haal deze door alle drie de lussen op de naald. Als je bij het minderen gaten in je haakwerk krijgt en je hebt de steek goed gehaakt, dan kun je proberen om tijdens het haken van de vaste na de geminderde steek, de draad strak aan te trekken voordat je sla de draad nogmaals om de naald en haal deze nu door beide lussen op de naald haakt.
Haken, technieken en gratis patronen.
Je werk houdt je vast met je duim en wijsvinger van je linkerhand. Daarna sla je de draad om de haaknaald van achteren naar voren omslaan en door de lus van het werk haken. Het haakje van de haaknaald wijst hierbij naar beneden. Je rekent voor de eerste vaste van een toer altijd n losse steek. Dus bij het begin een losse toer de eerste steek overslaan en de haaknaald in de tweede steek insteken van voren naar achteren, n of twee lusjes opnemen van de opzetsteek, doorhalen, omslaan en door twee lussen halen.
Haken Wikipedia.
Haken is een handwerktechniek. Haken gebeurt met behulp van een haaknaald. Daarmee worden van garen eenvoudige tot ingewikkelde lussen gemaakt, die samen een patroon vormen. Voor haakwerk kunnen verschillende soorten garen gebruikt worden, van het fijnste katoen voor kanten kleedjes tot touw en raffia voor koorden en andere gebruiksartikelen.
ratten hangmatjes hangmatjes lussen haken.
Patronen It Nifelhoekje.
Haak als volgt: maak 1 omslag, steek vanaf de achterkant in en buig de haaknaald over de steel van het reliëfstokje heen en steek dan in bij de eerste insteekplek na de steel, neem de draad op en haal die door de 3 lussen op de haaknaald half stokje. Je haakt dus om de steel van de steek. Haak 6 keer. Maak 1 omslag en haak reliëfstokjes om de steel van de halve stokjes heen. Haak 5 keer. Haak elk stekenblok 5 keer op de toer. 7 e t/m 9 e toer; haak als toer 6. 10 e t/m 13 e toer; laat de blokjes weer verspringen. 14 e t/m 17 e toer; laat de blokjes weer verspringen. 18 e toer; afsluittoer/teruggaande toer: haak een toer vasten in tegengestelde richting; keer het werk met de lus van de laatste steek nog op de haaknaald en haak de toer verder. Einde maat L. Afwerking: hecht alle draadeinden netjes af. Ster voor banju kussen haken.
Een dubbel stokje haken Linkshandig Haken Hechten SUSY DIY.
Om in de volgende losse nog een dubbel stokje te haken begin je weer met het ophalen van twee lussen en het insteken bij de volgende losse. Een toer met dubbele stokjes begin je met vier keerlossen Keer je werk en neem twee lussen op je haaknaald Steek je haaknaald door de eerste lus van je vorige toer keerlossen overslaan en neem de draad op Haal de draad door de lus, nu heb je vier lussen op je haaknaald.
Tunisch haken: steek met overgehaalde lussen Wolplein.nl Alles voor breien en haken!
Lees snel verder voor de nieuwe instructie! In de 4e les van de cursus tunisch haken gaan we aan de slag met de tunische steek met overgehaalde lussen. De steek geeft een leuk reliëfpatroon dat je voor alle soorten projecten kunt gebruiken.
Haken bij Saar en Mien.
Een halve vaste. haal de naald door de volgende lus, haal de draad op en haal hem door beide lussen. 1 lus op de naald. En als je doorgaat, dan ziet het er zo uit. Share on Tumblr door Saar Mien op zondag, november 15, 2015 14 opmerkingen.: Labels: fototutorial, Gratis haakpatroon, knooking, sjaal, Tutorial. vrijdag 23 oktober 2015. Sommige projecten haken zo lekker weg, dat ik nauwelijks tijd heb genomen om het haken ervan te fotograferen.
Hoe kun je de haaksteek dubbel stokje haken? Instructies Weethetsnel.nl.
haken Haaksteek dubbel stokje steek dubbel stokje haken haakles leren haken haaksteken instructievideo geschreven handleiding. De draad om de naald slaan. Sla de draad twee! keer om de naald. De naald in de lus steken. Steek de naald in de lus van een onderliggende steek, sla de draad om de naald en haal deze door de lus. Je hebt nu vier lussen op je naald.
Haken 9 definities Encyclo.
Haken is een handwerktechniek. Het haken gebeurt met behulp van een haaknaald, daarmee worden van garens eenvoudige tot ingewikkelde lussen gemaakt, die samen een patroon vormen. Voor haakwerk kunnen veel soorten garens gebruikt worden, van het fijnste katoen voor kanten kleedjes tot touw en raffia voor koorden en andere gebruiksartikelen.
Opzetlus.
Vanuit deze lus ga je vaak verder met het haken van de losse steek. Wanneer je meerdere lossen achter elkaar haakt, dan spreek je over een lossen ketting. Om lossen te kunnen haken moet je een eerste steek hebben; de opzetlus is het begin van je project.

Contacteer ons