Resultaten voor lussen haken

 
lussen haken
 
Wrapture Col haakpatroon Patronen Yarnz.
Trek vervolgens de haaknaald door de lus.: Let op, de normale vaste steek je in een andere losse dan wanneer je de Linnen steek voor de Col gaat haken! Wind de draad nogmaals, tegen de klok in, rond de haaknaald. Trek het garen met de haaknaald nu door beide lussen.:
Haken, technieken en gratis patronen.
Je werk houdt je vast met je duim en wijsvinger van je linkerhand. Daarna sla je de draad om de haaknaald van achteren naar voren omslaan en door de lus van het werk haken. Het haakje van de haaknaald wijst hierbij naar beneden. Je rekent voor de eerste vaste van een toer altijd n losse steek. Dus bij het begin een losse toer de eerste steek overslaan en de haaknaald in de tweede steek insteken van voren naar achteren, n of twee lusjes opnemen van de opzetsteek, doorhalen, omslaan en door twee lussen halen.
Leren haken: de beginlus, lossen, vasten en stokjes Huis Van Belle.
Sla de draad om de naald en trek die door de eerste twee lussen op je haak. Je hebt nu nog twee lussen op je haak. Sla nog een keer de draad om de haaknaald en haal die door de twee overgebleven lussen heen. Je stokje is klaar. Herhaal dit in elke steek van de vorige rij. Je hebt nu een rij stokjes op een rij vasten gemaakt. Gefeliciteerd je kunt nu haken!
Uitleg haak steken voor linkshandigen Girlz Style.
Steek de naald in de voorste lus van de volgende steek, sla de draad om de naald en haal deze door alle drie de lussen op de naald. Als je bij het minderen gaten in je haakwerk krijgt en je hebt de steek goed gehaakt, dan kun je proberen om tijdens het haken van de vaste na de geminderde steek, de draad strak aan te trekken voordat je sla de draad nogmaals om de naald en haal deze nu door beide lussen op de naald haakt.
DIY lussentas haken MoodKids.
2e toer: haak 3 losse dat is je eerste stokje en haak dan 13 lussen. Voor instructies om lussen te haken, bekijk dit filmpje eerst. 3e toer: draai je haakwerk om en haak 3 lossen dat is je eerste stokje en haak dan 13 stokjes.
5 Tips voor mooier haakwerk Happy Crochet Patterns.
Haak bij een recht stuk, bijvoorbeeld bij een sjaal, een keerlosse als je aan de volgende toer begint. De keerlosse telt niet mee als steek, maar zorgt ervoor de je even hoog komt te zitten met je naald als de steken die je gaat haken. Hierdoor gaat je haakwerk niet trekken aan de zijkanten, en kom je makkelijker de bocht om. Bij vasten haak je 1 keerlosse. Halve stokjes zijn iets hoger dan vasten, dus daar haak je 2 keerlossen. Stokjes zijn weer iets hoger, dus daar haak je er 3 en bij dubbele stokjes haak je er 4. Tip 3: Onzichtbaar minderen. Bij amigurumi is het mooi om onzichtbaar te minderen. Je ziet het aan de buitenkant vrijwel niet. Aan de binnenkant wel, maar bij amigurumi is dat niet erg, want dat zie je niet, daar zit je vulling. Hoe doe je dit? Je steekt de haaknaald door de voorste lus van de steek en daarna gelijk door de voorste lus van de volgende steek. Haal de draad door deze beide voorste lussen naar voren.
Leer een stokje haken met HobbyGigant.
Home Hobby Academy Leren haken Stokje haken. Een stokje haken is ver uit de meest gebruikte haaksteek. Het maakt het haakwerk soepel, maar toch dicht. Met de stokjes haak je eenvoudig allerlei leuke patroontjes en figuurtjes in je ontwerp. Zo haak je een stokje. Sla de draad om de haaknaald, steek hem in de volgende steek, sla de draad weer om de haaknaald en haal door. Je hebt nu 3 lussen op de naald. Sla de draad weer om de haalnaald en haal door 2 lussen, zodat je nu 2 lussen op de naald hebt.
Opzetlus.
De opzetlus is het begin van elk haakwerk. Of je nu een knuffelbeest, muts of mooie sjaal haakt; zonder deze lus kun je niet van start. In de video laten we zien hoe je de opzetlus maakt. Vanuit deze lus ga je vaak verder met het haken van de losse steek.
Haken bij Saar en Mien.
Een halve vaste. haal de naald door de volgende lus, haal de draad op en haal hem door beide lussen. 1 lus op de naald. En als je doorgaat, dan ziet het er zo uit. Share on Tumblr door Saar Mien op zondag, november 15, 2015 13 opmerkingen.: Labels: fototutorial, Gratis haakpatroon, knooking, sjaal, Tutorial. vrijdag 23 oktober 2015. Sommige projecten haken zo lekker weg, dat ik nauwelijks tijd heb genomen om het haken ervan te fotograferen.
Haken: de basis Aan de haak.
Haak een toer lossen. Steek de haaknaald in de tweede losse vanaf de haaknaald en trek de draad door. Je hebt nu twee lussen. Sla de draad om de haaknaald omslag en haal de draad door de twee lussen. Haak bij heen en weergaande toeren voor de keervaste eerst 2 lossen, alvorens verder te haken.
Alleen in de achterste lus haken Haakwerkje.
Ik heb een tutorial gemaakt hoe je in de achterste lus haakt als er gezegd wordt in je patroon om alleen in de achterste lus te haken. Search for: Search Meest recente berichten. KerstCAL haken, meer uitleg én giveaway! KerstCAL haken met mij.

Contacteer ons