Resultaten voor opzetlus haken

 
opzetlus haken
 
Opzetlus voor haken YouTube.
Leren Haken met Tutorials Les 1 Opzetlus En Losse Steek / ketting. knuffeldraakje 91384, views. Lus opzetten rechtshandig Leren Haken en Breien Duration: 052. lerenhakenenbreien.nl 2709, views. Iedereen kan haken Lusjessteek Loopstitch different languages subtitled haken Nederlands Duration: 1954. Iedereen kan Haken!
Opzetlus voor haken.
Home Hobby Academy Leren haken Opzetlus voor haken. Opzetlus voor haken. De eerste stap is een opzetlus maken en deze op de haaknaald zetten. Zo'n' opzetlus is heel eenvoudig en bijna iedereen kent het wel, al heeft de lus dan misschien een andere naam.
Uitleg Opzetlus Haken Haakinformatie.
Nu sla je nogmaals de achterste over de voorste draad, maar nu haal je de draad helemaal over je vinger heen. Nu heb je je opzetlus. Trek de draad aan, zodat hij netjes om de naald heen past. Reactie op Uitleg Opzetlus Haken.
Cursus haken voor beginners.
Nu je een recht lapje kunt haken is de volgende uitdaging om met dezelfde steken een rond lapje te haken. Hiervoor moet je nog 1 steek leren, de halve vaste. Nu gaan we rond haken. Start weer met een opzetlus op je haaknaald.
Opzetlus.
De opzetlus is het begin van elk haakwerk. Of je nu een knuffelbeest, muts of mooie sjaal haakt; zonder deze lus kun je niet van start. In de video laten we zien hoe je de opzetlus maakt. Vanuit deze lus ga je vaak verder met het haken van de losse steek.
Stap-voor-stap uitleg opzetlus.
Opzetlussen worden gebruikt bij haken om het garen vast te maken aan de naald. Deze lus wordt gezien als de eerste steek van het haakwerk. Ook de patronen uit Aan de Haak begin je met een opzetlus. Bij het beginnen van een nieuw haakwerk en het maken van een opzetlus moet je op een aantal dingen letten.:
Haaksteken voor beginners, een duidelijke uitleg over de diverse haaksteken, met foto's.'
In deze video van Handwerkles.nl zie je hoe je een opzetlus maakt. Wanneer je begint met haken is dit het eerste wat je moet leren. Opzetlus leren maken. In dit filmpje laat the Crochet Corner jullie zien hoe jullie een opzetlus, lossen en vasten kunt haken.
Haken: de basis Aan de haak.
Je hebt nu een opzetlus. Steek de haaknaald door de lus. Haal de lange draad met de haaknaald door de lus. Je hebt nu een nieuwe lus. Steek nu de haaknaald door de nieuwe lus en herhaal bovenstaande stappen. Wanneer je in een losse een vaste of een andere steek moet haken, kan je het beter aan de achterkant van de losse onder één lusje doorsteken.

Contacteer ons