Op zoek naar rond haken met vasten?

 
rond haken met vasten
 
Leer rondhaken met stokjes.
Leer rondhaken met stokjes. Wanneer je een muts wilt haken moet je leren hoe je in het rond haakt. Er zijn verschillende manieren.: haken in spiraalvorm. haken per cirkel. De meeste beanies worden in spiraalvorm gehaakt want dit is de eenvoudigste manier om rond te haken.
Tutorial: Kleurenwissel Deel 3: Amigurumi Charami.com.
Haak met roze tot je aan de laatste steek van je rij komt. Haak dus tot en met de voorlaatste steek. Haak het begin van je laatste steek in de ronde. Bij amigurumi haken we meestal met vasten, dus haak de vaste tot halverwege als volgt.:
Les 8: Rond haken Leren Haken.
Dit is handig aangezien je onder andere poppetjes, diertjes en mutsen rond haakt. Rond haken kun je op twee manieren beginnen. Manier 1: Een magische ring. Deze ring begin je eigenlijk hetzelfde als een opzetlus. Je legt het uiteinde van de draad over de draad heen, waardoor een lusje ontstaat. Nu vouw je het lusje als het ware dubbel en hou je als het goed is een rondje over met een draadje in het midden. Haal je haaknaald onder het draadje door. Gewoonlijk zou je de lus nu aantrekken, maar dat is nu niet de bedoeling! We gaan nu namelijk haken in de lus. Je haakt nu een losse, dit doe je omdat je nu een mooi strak lusje om de haaknaald hebt zitten. Nu kun je doen wat je patroon aangeeft. Geeft jouw patroon bijvoorbeeld aan dat je 6 vasten moet haken in de ring.
Rond kleed haken CreaChick.
Voor in huis. Accessoires haken Rond kleed haken. Voor in de slaapkamer wilde ik graag een klein kleed. Gewoon voor de gezelligheid. Niet echt met een bepaalde functie. Ik zat eerst te denken om meerdere schapenvachten te kopen en die aan elkaar te naaien tot één kleed.
Haken: Rondje haken uitgelegd.
Ik ga dit rondje haken met vasten. Daarom start ik de toer met één startlosse, voor de hoogte van de toer. Als je een rondje wil haken met stokjes, dan haak je drie startlossen en haak je verder stokjes in plaats van vasten.
Hoe cirkel rondje haken met stokjes Hobby.blogo.nl.
Jantiena Boverhof 2 jaren geleden. wie heeft er een patroon om een slinger te haken? en een sprei voor een kinderbed? ilze 2 jaren geleden. ik heb een hele gave poef gezien! maar die was 95000, euro ja dat gaat me toch wel heel erg te ver! en dacht, ik wil hem zelf gaan maken! maar ik heb nog totaal geen ervaring hebben jullie tips voor mij! dit word mijn eerste haakervaring. maar heb er erg veel zin in! Geert van der Burg 2 jaren geleden. Beste allemaal, Voor een sinterklaassurprise wil ik graag een grote cirkel maken van karton. Het karton is niet superstevig. Ik wil graag dat die cirkel mooi rond blijft, maar wel open het moet op een vergrootglas lijken.
Haken voor beginners Leer vandaag nog haken in 13 lessen!
Haakles 7: Vasten minderen vasten samenhaken. Haakles 8: Halve vaste en afhechten van de draad. Als je deze 8 lessen hebt afgerond, ken je de basis voor amigurumis haken en moet het lukken om een simpel haakpatroon te volgen. Haakles 9: Halve stokjes haken, heen en weer. Haakles 10: Dubbele stokjes haken, heen en weer. Na het afronden van deze 10 lessen kun je jezelf een beginnende haker noemen, je hebt de basis onder de knie! Om een echte pro te worden kun je de volgende lessen nog volgen. Haakles 11: Dubbele Magische ring. Haakles 12: Met 2 kleuren haken, heen en weer. Haakles 13: Kleur wisselen, rond.
Haak een prachtige zeshoek tafelloper.
Begin aan één kant, en haak vasten rond je hele werkstuk, alleen in de achterste lus. Zodra je een hoek bereikt, maak je 1 vaste in de eerste losse van de 2-lossenruimte van de hoek, haak 1 losse, en haak dan een vaste in de volgende losse. Ga door tot je een dal" bereikt, maak één vaste in de eerste losse van de twee-lossen ruimte; maak één vaste door beide twee-lossen ruimt van de linker en rechter zeshoek; haak vervolgens een vaste in de tweede losse van de twee-lossen ruimte van de volgende zeshoek. Ga zo door tot je helemaal rond bent, en hecht af. Start aan één kant met een nieuwe kleur met een standing" stitch" begin met een lus op je haak en start met een stokje Rond het hele werkstuk gaan we stokjes haken.
Cursus haken voor beginners.
Haak alle steken maar eens achter elkaar van klein naar groot en dan weer terug van groot naar klein, leuk effect toch? Rond haken met stokjes gaat bijna hetzelfde als rond haken met vasten. Je start met een ketting van lossen en sluit de cirkel met een halve vaste.
Magische ring haken in 10 stapjes inclusief voorbeeldfoto's' Breimeisje.nl.
Hoe haak je een magische ring magic loop? Om bijvoorbeeld een muts te haken kun je het beste een beginnetje maken met een magische ring. Dan is de bovenkant van de muts meteen mooi gesloten. Hoe je een magische ring haakt, zie je in 10 kleine stapjes, inclusief voorbeeldfotos. Maak een lus. Haak een losse. Zo zit de lus vast. Haak nog een losse. Haak vasten in de ring. Totaal 6 vasten.
Kleurwisseling bij spiraalhaakwerk Blij met Draadjes.
2e toer: Met kleur B haak je 2 halve vasten en verder haak je vasten tot het eind van de toer. 3e toer: 3 halve stokjes, dus op elk van de halve vasten en de eerste vaste aan het begin van deze toer haak je een half stokje in de voorste lussen insteken, verder haak je vasten tot het eind van de toer. Bij elke kleurwisseling herhaal je deze 3 toeren. Dit is het resultaat. De kleurwisseling loopt op de nieuwe manier veel geleidelijker pijltjes bij B, op de oude manier is de kleurwisseling heel ongelijk pijltjes bij A. Zelf vind ik de nieuwe manier van haken een mooier resultaat geven. Geplaatst in Haaktechnieken Tags: amigurumi, haken, kleurwisselen, rond haken, spiraal haakwerk, spiraal haken permalink.

Contacteer ons