Resultaten voor zpagetti haken

 
zpagetti haken
 
Get Hoooked! Haken Met Zpagetti.
Haken Met Zpagetti. Auteurs: Geesje Mosies. Omschrijving: Zpagetti is een unieke draadstof van restmateriaal uit de mode-industrie en is ideaal om gemakkelijk en snel mee te haken. Stijlvolle handtassen en hippe accessoires maak je voortaan helemaal zelf met Get Hoooked!
bol.com Hoooked artikelen kopen? Alle artikelen online.
Deze textiele leftovers worden in ons eigen productiecentrum in Portugal geselecteerd en verwerkt. Met Hoooked Zpagetti, RibbonXL en Eco Barbante kun je gemakkelijk en snel haken, breien of knopen op XXL-formaat. DIY en haak of brei met onze patronen in no time je eigen trendy woonaccessoire zoals een Zpagetti poef, een robuust gehaakt kleed of ga voor een super schattige gehaakte amigurumi knuffel.
haakworkshopseindhovenamigurumigranny, squareshakenzpagetti, Leuke haakworkshops in Eindhoven.
Er zijn verschillende workshops: haken voor beginners, haken voor gevorderden, amigurumi haken, granny Squares haken, tapestry haken, tunisch haken. Naar aanleiding van het feit dat mijn boek HAKEN IN IBIZA STYLE vanaf augustus 2016 in de winkels verkrijgbaar is, geef ik Haken in Ibiza Style workshops.
Zpagetti haken.
Wat heb je nodig? Voor Zpagetti haken heb je alleen Zpagetti garen nodig en uiteraard bijpassende haaknaalden. Met één klos Zpagetti kun je een lap haken van ongeveer een halve meter breed en een halve meter lang. Natuurlijk is dit ook afhankelijk van hoe dik je Zpagetti garen is, en of je los of strak haakt.
bol.com Get Hoooked! / Haken met zpagetti, Geesje Mosies 9789021338712 Boeken.
Het boek is helder geschreven en biedt ook de amateur-haker genoeg handvatten om meteen te beginnen. De meegeleverde haaknaald vind ik een leuke extra, nu heb je alleen nog een gave kleur Zpagetti nodig om meteen een tas, vaas, hartenkussen of wat dan ook te haken.
Hoooked zpagetti is hip haken Consument RD.nl.
Het haken met zpagetti gaat inderdaad beduidend moeilijker dan met standaardhaakgaren. Het katoenen draadgaren is veel dikker, de doorsnede ligt tussen de 08, en de 12, centimeter. Daardoor kost het meer kracht om een stokje te haken. Maar, en dat is het grote pluspunt: het gaat vele malen sneller.
pipoos hobbywinkel Zpagetti bol large red.
Zpagetti is een uniek recycle textielgaren waar je gemakkelijk en snel mee kunt haken, breien of knopen op XXL-formaat. Maak in no time je eigen Zpagetti tas of brei een hippe en trendy woonaccessoire, zoals een Zpagetti poef of vloerkleed.
Freppi.
Gratis kattenmand haken van zpagetti? Met dit haakpatroon kun je er eentje maken. Hoooked haken breien. Sfeervol lifestyleboek met 30 praktische brei en haakpatronen. 20 haak en breipatronen voor homedeco-projecten met Zpagetti. In totaal 8 maxi knuffels plus superleuke accessoires.
Inkijkexemplaar Hoooked haken en breien met textielgaren Geesje MosiesAnouk Milani by Veen Bosch Keuning uitgeversgroep Issuu. Issuu.
Inkijkexemplaar Hoooked haken en breien met textielgaren Geesje MosiesAnouk Milani. Hoooked haken breien met textielgaren biedt een grote variatie aan brei en haakpatronen voor woonaccessoires en mode-items. Van glitter c. Inkijkexemplaar Hoooked haken en breien met textielgaren Geesje MosiesAnouk Milani.
Boekwinkeltjes.nl Mosies, Geesje Get Hoooked! Haken met zpagetti.
In Get Hoooked! vind je beschrijvingen en kleurrijke fotos van acht stijlvolle tassen, diverse hippe modeaccessoires en homedecoraties, zoals kussens en poefs. Allemaal gemaakt van zpagetti en met een XXL haaknaald. Zpagetti is een nieuwe trend die iedereen aan het haken krijgt!
Get Hoooked Haken met Zpagetti opop Hobbydoos.nl.
Stijlvol" her-gebruik van restmaterialen" is het motto van auteur Geesje Mosies. Omdat Zpagetti gemaakt wordt van restmateriaal uit de textielindustrie, is de stof altijd in hippe modekleuren beschikbaar. Omvang: 63 blz. Reviews boeken haken. Get Hoooked Haken met Zpagetti opop.

Contacteer ons