Resultaten voor haken met zpagetti

 
haken met zpagetti
 
Hoe moet je rondhaken en een poef maken van Zpagetti-draad? Instructies Weethetsnel.nl.
Rond haken is een haaktechniek waarbij je in iedere te haken toer een gelijk aantal steken meerdert. Je kunt ronde lappen haken met stokjes of vasten en de lappen met halve vasten aan elkaar haken tot een poef of kussen. Je kunt dit doen met Zpagetti, een draadstof die momenteel veel wordt gebruikt.
bol.com Get Hoooked! / Haken met zpagetti, Geesje Mosies 9789021338712 Boeken.
Het is een erg leuk boek met veel tassen en woonaccesoires. Jammer alleen dat veel van deze patronen ook op de website van Hoooked staan, waardoor het niet allemaal vernieuwend is. Maar het haken met Zpagetti is een echte aanrader.
Textiel handwerken: Gehaakte mand met zpagetti.
Neem voor het haken van een kussenhoes stevig, dik garen. Bijvoorbeeld Zpagetti garen of ander dik garen. Ook de dikte van de haaknaald be. Haakpatroon kerst engel. Een eenvoudig haakpatroon van een kerst engel Haak de engel met katoengaren of met speciaal goud/zilvergaren.
Haken met Zpagetti: de tunische haaksteek. Instructies Weethetsnel.nl.
haken tunische haaksteek tunisch haken tunisch haakwerk Hooked Zpagetti Zpagetti gehaakte tas maken instructievideo. Haak een ketting van een oneven aantal lossen. Het aantal is afhankelijk van de grootte van het te maken haakwerk. Haak niet te strak, maar met een beetje losse steken!
Little Sweet Things: Beschrijving gehaakt zpagetti mandje.
Adventskalender 4 Afscheid 2 Award 1 Babyslofjes patroon 1 Bakken en koken 6 Borduurpatroon 2 Bowie 11 Brabant 5 Brocante fair 5 Brocante route in Alkmaar 1 Brocante winkel 5 Cadeautjes 15 DIY 13 Dochter's' 14 Efteling 3 Gekregen 10 Give Away 27 Haak patroon van de Sas-Tas 1 Haak patroon voor de Sas-Strand-Tas 1 Haak patroon voor de Sas-Zomer-Tas 1 Haarlem 1 Haken 18 Herfst 4 Hobbykamer 7 Indy 3 Jdl 11 Jeanne d'Arc' Living 9 Kaarten 4 Katten 10 Kerst 11 Keuken 4 klussen in en om het huis 4 klussen in huis 8 Lees tip 2 Lente 1 Marktplaats 11 Moederdag 1 Nicky 8 Nieuwe aankopen 52 Nina 5 Nostalgische afbeelding 9 Pasen 11 Patroon mandjes met schulprand haken 1 Patroon van de Sas-Tas 1 Patroon van de Sas-Zomer-Tas 1 Patroon zpagetti mandje haken 1 Pinterest.
Zpagetti haken.
Wat heb je nodig? Voor Zpagetti haken heb je alleen Zpagetti garen nodig en uiteraard bijpassende haaknaalden. Met één klos Zpagetti kun je een lap haken van ongeveer een halve meter breed en een halve meter lang. Natuurlijk is dit ook afhankelijk van hoe dik je Zpagetti garen is, en of je los of strak haakt.
Zelf maken met Zpagetti: mandje voor tijdschriften Landidee.
Haken met zpagetti is erg populair. Met dikke draden en een bamboehaaknaald XXL heb je snel resultaat. Bovendien heb je niet veel handwerkervaring nodig. Op deze pagina wordt stap voor stap uitgelegd hoe je zelf een tijdschriftenmand kunt maken met zpagetti.
IHobby De collectie Hoooked Zpagetti staat online! Kom. Facebook.
Voor het haken van een zpagetti tas is 1 klos nodig en voor het haken van een kussen 2 klossen. Een zpagetti poef met een diameter van 60/65 cm heeft 3 tot 4 klossen zpagetti nodig afhankelijk van de dikte van het materiaal.
haken met zpagetti.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuw in de webshop en getagged met bloemen haken, gehaakte beestenboel, gelukspoppetjes haken, haakboek, haakboeken, haken met zpagetti, helemaal hooked, helemaal hoookes, ik leer haken, maak, nieuw haken, zpagetti op 25 juli 2012 door Sparkelz-Creatief.
Freppi.
Gratis kattenmand haken van zpagetti? Met dit haakpatroon kun je er eentje maken. Hoooked haken breien. Sfeervol lifestyleboek met 30 praktische brei en haakpatronen. 20 haak en breipatronen voor homedeco-projecten met Zpagetti. In totaal 8 maxi knuffels plus superleuke accessoires.
Zpagetti Textielgaren Hoooked breien en haken.
Je kunt er gemakkelijk en snel mee haken en breien. Origineel Hoooked Zpagetti garen is kwalitatief, hoogwaardig en duurzaam. Het garen wordt gemaakt van restmateriaal uit de mode en textielindustrie. DIY en haak en brei met de supergrote 12 mm bamboe haaknaalden en breinaalden patronen in no time.

Contacteer ons