Resultaten voor mand haken zpagetti

 
mand haken zpagetti
 
Mandje haken met zpagetti YouTube.
mand haken van textielgaren Duration: 2910. Crea-Kriek 12136, views. DIY Schale/Korb stricken und häkeln mit Zpagetti Teil 1 Duration: 624. ANA KRAFT 400804, views. How to Crochet a T-shirt Yarn Basket DIY Tutorial Duration: 1507. Tuteate 213429, views. Zpagetti maken Duration: 330.
Freppi.
Natuurlijk kun je ze in allerlei kleuren haken! Bron: Stijl Enzo. Supersimpel haakpatroon voor zpagetti kerstklokjes. Gehaakt met zpagetti garens op een grote haaknaald. Bron: Bienen Bien. Gehaakte mand met hengsels. Het mandje is gemaakt met Zpagetti garens en een dikke haaknaald.
Vierkant mandje haken gratis haakpatroon Freubelweb.:
Volg mij op Twitter Volg mij op Facebook Volg mij op Instagram Volg mij op Pinterest. Terug naar blog-startpagina. Zelf maken met textielgaren: MANDJE. 27 december 2015 Categorieen: gratis haakpatroon, haken, Hoooked Ribbon XL, Hoooked Zpagetti, mand, mandje, opbergmandje, textielgaren.
Zpagetti mand Revisto Hoooked.
Gratis Diy Haakpatroon Zpagetti Mand Revisto. Gratis DIY Haakpatroon Zpagetti Mand Revisto. Mooie mand om zelf te haken! Een mooie Zpagetti in een actuele kleur kun je hier vinden. Download dit gratis patroon in het.: Gratis DIY Haakpatroon Zpagetti Mand Revisto.
Zelf maken met Zpagetti: mandje voor tijdschriften LandIdee.
In de laatste ronde haak je een toer halve vaste in het midden van de toer haak je een uitsparing door 6 steken over te slaan en 16 lossen te haken, voor je vastzet in de 7e steek vanaf het begin an de ketting. Dit herhaal je aan de andere zijde van de mand. Haak nog een toer met de halve vaste steek waarbij je de uitsparingen de hengsels nog eens omhaakt met de vaste steek. Hecht af en werk alle draden weg aan de binnenzijde. De complete uitleg vind je hier in pdf-formaat. De smaak te pakken? Probeer dan ook de macramé plantenhanger. Foto: Hoooked Zpagetti.
Manden Haken met Hoooked Haakpakketten Hoooked.
Door het gebruik van het recycle textielgaren Zpagetti zijn deze gehaakte manden ook nog eens duurzaam en bovendien makkelijk te wassen in de wasmachine. Hoooked biedt een ruime keus aan verschillende soorten garens, patronen en uiteraard volledige DIY haakpakketten om zelf een mand te haken.
Freppi.
Een eenvoudig mandje om te haken. Dit is een vierkant exemplaar. Geschikt voor beginnende haaksters. Leuk haakpatroon, wel in het Engels geschreven. Three Chicks Basket. Bron: Red Heart. Een haakpatroon voor pasen! Een gehaakte mand met strik en 3 kuikentjes. Het haakpatroon van de mand kun je bekijken en downloaden bij Red Heart. Bron: Haak Maak. Een mooi, gehaakt mandje, die is gehaakt me Zpagetti.

Contacteer ons