Resultaten voor poef haken zpagetti

 
poef haken zpagetti
 
bol.com DIY Haakkit Zpagetti Hoooked poef grijs, Hoooked Speelgoed.
Deze textiele leftovers worden in ons eigen productiecentrum in Portugal geselecteerd en verwerkt. Met Hoooked Zpagetti, RibbonXL en Eco Barbante kun je gemakkelijk en snel haken, breien of knopen op XXL-formaat. DIY en haak of brei met onze patronen in no time je eigen trendy woonaccessoire zoals een Zpagetti poef, een robuust gehaakt kleed of ga voor een super schattige gehaakte amigurumi knuffel.
Hoooked Haakpakket Zpagetti Poef Sporty Grey Kreafabriek.nl.
Hoooked Haakpakket Zpagetti Poef Sporty Grey. Wil je zelf ook zon mooie grote Zpagetti poef maken? Dan hebben wij voor jou dit Hoooked Haakpakket Zpagetti Poef Sporty Grey. Deze poef is gemaakt met de basistechnieken en erg makkelijk zelf te haken.
Hoooked zpagetti is hip haken Consument RD.nl.
Mensen beginnen tegenwoordig niet meer aan oeverloze projecten, daarvoor zijn ze veel te druk. Het leuke van zpagetti is dat ook mensen die geen hobbyachtergrond hebben het toch snel oppakken. Nog tijd over om te haken? Toevallig heb ik afgelopen weekend nog een poef gehaakt voor een beurs, maar zomaar spontaan even haken is er niet bij.
Haakpatroon Poef Ouderwets Haken.
Met dit gratis patroon kun je een gehaakte poef met kleurenpatroon maken. Dit is een ideale accessoires voor in huis. Gemakkelijk haakpatroon voor een poef. Een gemakkelijk haakpatroon voor een poef van ongeveer vier kilo Zpagetti garen. Dit patroon is een ideaal basismodel om een poef te haken.
Freppi.
Leuke poef om zelf te maken en te haken! Gemaakt van Nooodle garen, dus snel klaar. Duidelijke uitleg met foto's. Goed, maar Engelstalig haakpatroon voor een flitsende poef. Gemaakt van zpagetti garens. Er staan foto's' bij op de website van Lvly.
IHobby De collectie Hoooked Zpagetti staat online! Kom. Facebook.
Voor het haken van een zpagetti tas is 1 klos nodig en voor het haken van een kussen 2 klossen. Een zpagetti poef met een diameter van 60/65 cm heeft 3 tot 4 klossen zpagetti nodig afhankelijk van de dikte van het materiaal.
Zpagetti workshop Fuzzilli RibbonXL Venhorst Uden Boekel Gemert.
Voor het haken van een Zpagettitas of een trendy poef raden we je aan te werken met haaknaald 12 mm. Voor het breien met Zpagetti adviseren we onze XL bamboe breinaalden 12 mm. En haak met onze XL haaknaald in no time je eigen Zpagetti tas, of een hip en trendy gebreid home-deco accessoire.
haken met Zpagetti Archives LVLY.
De volgende workshops zijn mogelijk: haken haken met Zpagetti poef haken breien naaien verstellen kapotte kleding maken, broeken/rokken korter maken of van een oud kledingstuk een nieuw kledingstuk maken zeep maken sleutelhanger maken dromenvanger maken Wij geven de workshops aan volwassenen maar ook aan kinderen.
pipoos hobbywinkel Zpagetti bol large red.
Zpagetti is een uniek recycle textielgaren waar je gemakkelijk en snel mee kunt haken, breien of knopen op XXL-formaat. Maak in no time je eigen Zpagetti tas of brei een hippe en trendy woonaccessoire, zoals een Zpagetti poef of vloerkleed.
Chrissy's' Knitted Stuff Breien en haken.
ik breide de poef op breinaalden 12 mm met 3 klossen zpagetti en gebruikte hiervoor de ribbelsteek alle naalden recht. Alvorens de gebreide hoes om de poef vast te naaien, heb ik er met dezelfde kleur stof als het garen nog een hoes omheen gemaakt zodat de donkere kleur van de poef niet door de ribbels zichtbaar is. breien gebreidepoef knitting poef ribbelsteek. 26 juli 2015 Chris 1 reactie. Iemand liet mij een geweldig mooie, gekochte, peperdure omslagdoek zien. Met de hand gemaakt, en, zo ik zag, gehaakt. Op slag verliefd. Dus zelf maar eens aan de slag gegaan. Ik ben niet van de waaierpatroontjes en veelkleurige opvallende dingen. Dus op zoek naar een patroon. Ik vond een eenvoudig, gratis patroon op de site van Echtstudio. Eerst maar eens proberen met het goedkopere, maar mooie en dikke Tweed garen van Zeeman om te kijken of het ook naar mijn zin zou zijn. Dit patroon is eenvoudig te haken met alleen halve stokjes, en was, door de dikte van het garen, ook snel klaar.
Poef haken en breien Hoooked zpagetti DIY pakket.
DIY poef haken breien set Smokey antraciet. Vorige Artikel 18 van 18. 39, 90 inclusief 21% BTW. Het artikel is uitverkocht. DIY Brei Haak Set Zpagetti Poef Smokey Antracite. DIY en brei of haak een hippe poef van Zpagetti! Zelf maken is helemaal in: brei of haak nu ook zo'n' stoere Zpagetti poef.

Contacteer ons