Zoeken naar rondje haken

 
rondje haken
 
Rondje haken YouTube.
Gepubliceerd op 7 okt. Leer een rondje haken. Meer weergeven Minder weergeven. Reacties zijn uitgeschakeld voor deze video. Autoplay Wanneer autoplay is ingeschakeld, wordt een aanbevolen video automatisch als volgende afgespeeld. Rond haken met stokjes, deel 1 Duur: 1414. handwerkles 229.080 weergaven.
Perfecte cirkel van vasten haken yarny.
Het haken van cirkels komt veel voor in patronen en amigurumis. Het probleem is echter dat het geen mooi rondje vormt, maar eerder op een zeshoek lijkt. Dit komt omdat er telkens op dezelfde plaats gemeerderd wordt. Door de meerdering te laten verspringen is dit probleem op eenvoudig te lossen en eindig je met een perfecte cirkel.
Hoe cirkel rondje haken met stokjes Hobby.blogo.nl.
haken om touw. TIP: Wil je je cirkel rondje extra stevig maken, haak dan om een touwtje. Bekijk de video. 0 0 0 0 0 Delen via Whatsapp. Geplaatst door: Elenea 2 jaren geleden door Elenea Breien haken naaien borduren, cirkel, haken, hoe, patroon breien haken naaien borduren, hobby.
Cursus haken voor beginners.
Maak een ketting van lossen en sluit deze met een halve vaste tot een ring. In deze ring ga je vasten haken. Kijk maar eens naar het volgende filmpje. Het meerderen van steken is echt niet zo moeilijk als het misschien lijkt. Start met je eerste rondje vasten in de cirkel.
Haakmuts: Het perfecte rondje.
Hallo Claire, ik wil een niet perfect rondje haken, zoals voorbeeld 1 en zodat het juist wel hoekig wordt. Hoe pakt ik dat aan? truus Visser 3 september 2015 om 2016.: Zal het zeker uitproberen, vind dat zeshoekige ook niet mooi.
Hoe haak je in het rond en hou je het vlak Little Wendy Crochet.
Als je in het rond wil leren haken is het belangrijk dat je de basis goed onder te knie hebt. Voor dekentjes of knuffeldoekjes wil je namelijk dat je haakwerkje mooi plat blijft. Ook als je wil leren amigurumis haken is het belangrijk dat je eerst de basis goed onder de knie hebt.
Haken: Rondje haken uitgelegd.
22/11/2014 door Marieke Dandeliondandelion Categorie├źn: Haken, HEMA Tags: Basissteken, Haaksteken, Haken, Halve vaste, Rondje, Rondje haken, Uitleg, Vaste 4 reacties Berichtnavigatie. Haken: Basissteken uitgelegd. Review: Essence All Eyes On Me Mascara. 4 gedachten over Haken: Rondje haken uitgelegd. sofie huyghe zegt: 06/12/2015 om 1317.:
Rond haken wikiHow.
Ben je net begonnen met leren hoe je moet haken, maar ben je al zat van het maken van eenvoudige, vierkante vormen? Een rondje kunnen haken maakt het mogelijk om gemakkelijk allerlei cirkelvormige voorwerpen te haken, zoals onderzetters, mutsen, ornamenten, placemats en zelfs bakjes.
Haaktip: Een perfect rondje haken Wolplein.nl Alles voor breien en haken!
In het rond kunnen haken is altijd handig. Je kan het gebruiken voor een fleurige pannenlap of Amigurumi! Vaak als je begint met het haken van een rondje, en je na iedere toer meerdert, krijg je na een paar toeren een zeshoek.
5 beginnersfouten bij het haken video Breiclub.nl.
Wat doe ik verkeerd, ik probeer een rondje te haken, dan begin ik met 6 losse en daarna doe ik in elk losse 2 vaste, daarna doe ik in de tweede steek twee vaste maar als ik ze dan tel heb ik geen 18 steken maar 15 hoe komt dat?
Rond haken met stokjes Ingrid Tips.
Met dank aan handwerkles voor de geweldige videoinstructie! Klik hier voor andere haakinstructies. Meer creatieve idee├źn vind je hier. Haken, Knutselen / Creatief, Tips. haak, Haken, handwerk, Handwerken, Ingrid Tips, stokjes rond haken, tip, tips. Geef een reactie Reactie annuleren.

Contacteer ons