Zoeken naar rondje haken

 
rondje haken
 
Rondje haken YouTube.
Gepubliceerd op 7 okt. Leer een rondje haken. Meer weergeven Minder weergeven. Reacties zijn uitgeschakeld voor deze video. Autoplay Wanneer autoplay is ingeschakeld, wordt een aanbevolen video automatisch als volgende afgespeeld. Rond haken met stokjes, deel 1 Duur: 1414. handwerkles 233.544 weergaven.
Hoe moet je rondhaken en een poef maken van Zpagetti-draad? Instructies Weethetsnel.nl.
Rond haken is een haaktechniek waarbij je in iedere te haken toer een gelijk aantal steken meerdert. Je kunt ronde lappen haken met stokjes of vasten en de lappen met halve vasten aan elkaar haken tot een poef of kussen.
Perfecte cirkel van vasten haken yarny.
Het haken van cirkels komt veel voor in patronen en amigurumis. Het probleem is echter dat het geen mooi rondje vormt, maar eerder op een zeshoek lijkt. Dit komt omdat er telkens op dezelfde plaats gemeerderd wordt. Door de meerdering te laten verspringen is dit probleem op eenvoudig te lossen en eindig je met een perfecte cirkel.
Haken: Rondje haken uitgelegd.
22/11/2014 door Marieke Dandeliondandelion Categorieën: Haken, HEMA Tags: Basissteken, Haaksteken, Haken, Halve vaste, Rondje, Rondje haken, Uitleg, Vaste 4 reacties Berichtnavigatie. Haken: Basissteken uitgelegd. Review: Essence All Eyes On Me Mascara. 4 gedachten over Haken: Rondje haken uitgelegd. sofie huyghe zegt: 06/12/2015 om 1317.:
Rond haken met stokjes Ingrid Tips.
Met dank aan handwerkles voor de geweldige videoinstructie! Klik hier voor andere haakinstructies. Meer creatieve ideeën vind je hier. Haken, Knutselen / Creatief, Tips. haak, Haken, handwerk, Handwerken, Ingrid Tips, stokjes rond haken, tip, tips. Geef een reactie Reactie annuleren.
Hoe cirkel rondje haken met stokjes Hobby.blogo.nl.
haken om touw. TIP: Wil je je cirkel rondje extra stevig maken, haak dan om een touwtje. Bekijk de video. 0 0 0 0 0 Delen via Whatsapp. Geplaatst door: Elenea 2 jaren geleden door Elenea Breien haken naaien borduren, cirkel, haken, hoe, patroon breien haken naaien borduren, hobby.
Leer rondhaken met stokjes.
Er zijn verschillende manieren.: haken in spiraalvorm. haken per cirkel. De meeste beanies worden in spiraalvorm gehaakt want dit is de eenvoudigste manier om rond te haken. In onderstaand filmpje krijg je een duidelijke instructie om rond te kunnen haken.
Rond haken wikiHow.
4 delen: Beginnen met haken Door het midden van de cirkel haken De eerste gewone toer haken Opeenvolgende toeren haken. Ben je net begonnen met leren hoe je moet haken, maar ben je al zat van het maken van eenvoudige, vierkante vormen? Een rondje kunnen haken maakt het mogelijk om gemakkelijk allerlei cirkelvormige voorwerpen te haken, zoals onderzetters, mutsen, ornamenten, placemats en zelfs bakjes.
Haaktip: Een perfect rondje haken Wolplein.nl Alles voor breien en haken!
In het rond kunnen haken is altijd handig. Je kan het gebruiken voor een fleurige pannenlap of Amigurumi! Vaak als je begint met het haken van een rondje, en je na iedere toer meerdert, krijg je na een paar toeren een zeshoek.
Rondjes haken en kleuren wisselen.
Maak een lusje van het haakgaren Steek de haaknaald in de lus Haal de draad erdoor maar trek de grote lus niet dicht Haak daarna vasten om de draadlus en laat het begindraadje meelopen Als het rondje groot genoeg is, trek dan aan het kleine draadje zodat het rondje sluit. Als het rondje gesloten is, kan je op twee verschillende manieren verder haken.
Hoe haakt u vasten in de rondte Tutorial Video.
Wees zeker van dat jij de laatste versie van Adobe Flash Player geïnstalleerd hebt. Als het probleem blijft bestaan, kijk dan op de Vimeo's' FAQ Vaak gestelde vragen. Op deze DROPS video laten wij zien hoe u vasten v in de rondte kunt haken.

Contacteer ons