Op zoek naar fretten hangmat zelf maken?

 
fretten hangmat zelf maken
 
FRETTEN SPEELTJES De Jimdo-website van lautje!
Leuke fretten speeltjes. fotos van de fretten. hangmatten zijn duur. gemiddeld kost een hangmat tussen de 15 en 25 euro. MAAAAAAR je kan ze ook zelfmaken, hoe? op de naaimachine. koop bij de goedkope winkels wat stof, en naaien maar. het is best lastig om een goedkope leuke stof te vinden, leuke stoffen zijn vaak ook wat duurder. maar als je goed zoekt kan je ze vinden. ik betaalde 6 euro, en daar kan je 2 hangmatten van maken, tel uit je winst.
Slaapkamer inrichten voor je fret Lifestyle for pets.
Zo ontstaat er een echt hol. Speciaal voor fretten zijn er allerlei slaapzakken en hangmatten. Ze zijn verkrijgbaar in de dierenspeciaalzaak, waar je ook speciale frettenmandjes en frettententjes vindt. Zorg dat er in de hangmat altijd een los dekentje ligt waar de fret onder kan liggen of kies voor een dubbellaags model, waar de fret in kan kruipen. Maak meerdere slaapplekken, zodat je fret zelf kan kiezen waar hij het liefst wil slapen: op de grond of in de lucht.
Stichting De Fret Toon onderwerp zelf fretten spullen maken.
Ik wil gaan proberen zelf wat meer dingen te maken. De inkruiphangmat, envelophangmat en gewone hangmat zijn al gelukt. Nu wil ik wel wat speeltjes proberen. Berichttitel: Re: zelf fretten spullen maken. Geplaatst: 20 dec 2010 2042.: Geregistreerd: 30 jan 2006 2121.:
Zelf hangmatjes maken Het Fretten-getetter Café Waar de fret koning is!
Is wel makkelijk om zo inderdaad iets te maken. Alleen bij mij wil het oog ook wat. Ben ook wel een beetje handig met de naaimachine, dus ik maak de meeste hang en slaapzakken zelf. Berichten: 2484 Lid geworden op: za mei 15, 2004 1035: pm Locatie: Reet. Bericht door ufo za jan 01, 2005 659: pm. ik maak mijn hangmatjes ook zelf maar ik heb graag dat mijn kooien het zelfde zijn aangekleed P.: ik heb in elke kooi een hangmat met slaapzakje en een kubus hangen en dit alles in het zelfde stofje.

Geschikt voor bijv. een kat, klein hondje, meerdere fretten enz. In de wasmachine te wassen max 40 graden. Puntmuts 20 cm. Puntmutsje 20 cm breed en ongeveer 25 cm hoog. Leuk voor o.a. valkparkiet of ratjes. Op maat gemaakt in kleur naar keuze. Kubus in 1 of 2 kleuren fleece. Stel zelf uw Kubus samen bij Stoffen kiezen.Met" 2 ronde ingangen. Beide ingangen zitten in een zijkant tegenover elkaar niet zoals op de fotoMini 15 cm Voor bijv. Klein 20 cm. Tunnel met stevige platte bodem om op te hangen. Maat: 18 x 25 x 18 cm Geschikt voor bijv. Ingang aan 2 kanten. De zweefbrug kunt u ook binnenstebuiten ophangen, of als hangmat.
ratten hangmatjes rondje haken fretten hangmat zelf maken.
zelf hangmat maken. Op zoek naar fretten hangmat zelf maken? fretten hangmat zelf maken. FRETTEN SPEELTJES De Jimdo-website van lautje! Leuke fretten speeltjes. fotos van de fretten. hangmatten zijn duur. gemiddeld kost een hangmat tussen de 15 en 25 euro.

Contacteer ons