Resultaten voor fretten hangmat zelf maken

 
fretten hangmat zelf maken
 
Zelf hangmatjes maken Het Fretten-getetter Café Waar de fret koning is!
Is wel makkelijk om zo inderdaad iets te maken. Alleen bij mij wil het oog ook wat. Ben ook wel een beetje handig met de naaimachine, dus ik maak de meeste hang en slaapzakken zelf. Berichten: 2456 Lid geworden op: Za Mei 15, 2004 1035: pm Locatie: Reet. Bericht door ufo Za Jan 01, 2005 659: pm. ik maak mijn hangmatjes ook zelf maar ik heb graag dat mijn kooien het zelfde zijn aangekleed P.: ik heb in elke kooi een hangmat met slaapzakje en een kubus hangen en dit alles in het zelfde stofje.
Huisdierengids rat/Ratspeeltjes Wikibooks.
1 Zelf rattenspeeltjes maken. 1.2.2 Dubbele hangmat. 1.2.4 Glazen pot. 1.2.5 Houten slaaphokje. 2 Rattenspeeltjes in de winkel. 2.2 Loopwiel / bal / tuigje. Zelf rattenspeeltjes maken bewerken. Omdat een rat een intelligent dier is, is het nodig maar ook leuk om de rat speeltjes te zien verkennen.
Kruip hangmat van MAanimals YouTube.
Super leuke nieuwe bak! schleich juud 8124, views. Bestek beïnvloedt smaak ScienceFlash 28 juni 2013 Duration: 602. Focus Wetenschap 569 views. zelf maken: portemonnee, etuitje, 2 pockets, dubbel vak Duration: 301. Sem-mie vr 7952, views. Ratten speelgoed maken Duration: 058.

Geschikt voor bijv. een kat, klein hondje, meerdere fretten enz. In de wasmachine te wassen max 40 graden. Puntmuts 20 cm. Puntmutsje 20 cm breed en ongeveer 25 cm hoog. Leuk voor o.a. valkparkiet of ratjes. Op maat gemaakt in kleur naar keuze. Kubus in 1 of 2 kleuren fleece. Stel zelf uw Kubus samen bij Stoffen kiezen.Met" 2 ronde ingangen. Beide ingangen zitten in een zijkant tegenover elkaar niet zoals op de fotoMini 15 cm Voor bijv. Klein 20 cm. Tunnel met stevige platte bodem om op te hangen. Maat: 18 x 25 x 18 cm Geschikt voor bijv. Ingang aan 2 kanten. De zweefbrug kunt u ook binnenstebuiten ophangen, of als hangmat.
FRETTEN SPEELTJES De Jimdo-website van lautje!
Leuke fretten speeltjes. fotos van de fretten. hangmatten zijn duur. gemiddeld kost een hangmat tussen de 15 en 25 euro. MAAAAAAR je kan ze ook zelfmaken, hoe? op de naaimachine. koop bij de goedkope winkels wat stof, en naaien maar. het is best lastig om een goedkope leuke stof te vinden, leuke stoffen zijn vaak ook wat duurder. maar als je goed zoekt kan je ze vinden. ik betaalde 6 euro, en daar kan je 2 hangmatten van maken, tel uit je winst.
Stichting De Fret Toon onderwerp zelf fretten spullen maken.
Ik wil gaan proberen zelf wat meer dingen te maken. De inkruiphangmat, envelophangmat en gewone hangmat zijn al gelukt. Nu wil ik wel wat speeltjes proberen. Berichttitel: Re: zelf fretten spullen maken. Geplaatst: 20 dec 2010 2042.: Geregistreerd: 30 jan 2006 2121.:
hangmatjes maken.
ik dacht post hier ff topic want kon zo een twee drie niet vinden wat ik zocht. Ik zoek namelijk een patroon om een hangmatje te maken voor de fret. Ik zelf kan goed met naaimachine overweg en vind het zonde om dan meer geld uit te geven aan hangmatjes dan dat ik er zelf eentje maak, want dat is goedkoper. Mijn vraag is of iemand een patroon heeft die ik kan gebruiken, ik weet wel zo ongeveer hoe het moet en na proberen lukt het vast wel, maar handiger als het in ÃÃn keer goed gaat. Spoed komt meestal door voorafgaande traagheid. Joined: 23 May 2007. Aantal fretten: 2.
Hangmatjesvoorratjes.nl.
Alle hangmatjes worden zelf gemaakt, dus de afmetingen kunnen een beetje afwijken. De opbrengst van de verkoop gaat volledig naar mijn kleinschalige dierenopvang bij mij aan huis. Bij Producten staan alle producten die ik kan maken, dit zijn voorbeeld foto's.,
Zelf speeltjes maken voor ratten Dier en Natuur: Huisdieren.
Ratten zijn gek op speeltjes, huisjes en hangmatjes in hun kooi. Aangezien ze ook graag dingen slopen is het veel goedkoper en leuker om zelf dingen te maken. Er zijn een aantal goedkope manieren om leuke dingen voor ratjes te maken.
Inkruip hangmatten Hangmatjes Enzo.
De Dubbeldekker vierkant XL is ideaal voor wat grotere dieren, zoals fretten en chinchilla's. Maar ook grotere groepen ratjes vinden deze Dubbeldekker erg fijn, zodat ze er met z'n' allen in kunnen slapen! De maten van de. Bij de Dubbeldekker driehoek kunnen de ratjes kunnen zowel op de bovenste hangmat slapen als lekker beschut op de onderste.
ratten hangmatjes rondje haken fretten hangmat zelf maken.
zelf hangmat maken. Zoeken naar fretten hangmat zelf maken. fretten hangmat zelf maken. fretten hangmat zelf maken. rondje haken met stokjes. losse steek haken. frame hangmat maken. hangmat frame maken. mand haken zpagetti patroon. hoooked zpagetti haken. mooie stoffen te koop.

Contacteer ons