Resultaten voor losse steek haken

 
losse steek haken
 
Haken en maken Voedingscentrum.
Ga zo door totdat je vindt dat de halve appel het juiste formaat heeft. Ga dan per ronde minderen, dus niet meer om elk gaatje 2, maar 1 lang stokje haken en minder steeds meer totdat de appel bijna dicht is. Voordat het zover is: vul de appel met een zacht materiaal zodat de appel mooi rond is. Maak dan dicht. Voor het takje. Haak 5 losse steken en maak het rondje dicht. Haak vervolgens 8 lange stokjes en maak het rondje dicht. Haak net zo veel, totdat je het takje lang genoeg vindt. Voor het blaadje. Haak 3 losse steken en haak hierop 2 lange stokjes. Meerder elke ronde, na 4 rondes minder je, totdat je een mooi puntje overhoudt. Groengemêleerde, lichtgroene en bruine wol, poppenvulling, haaknaald 35, mm. Zo maak je het. Haak 5 losse steken en maak er een rondje van. Haak in dit rondje 9 lange stokjes en maak het rondje dicht. Haak 1 losse steek en verder lange stokjes in elk gaatje, om en om 2 lange stokjes in 1gaatje.
Haken: Mijn eerste sjaal, granietsteek Nobody ELSe: Nobody ELSe.
Deze sjaal leek me ideaal om al eerste sjaal te haken. Het is namelijk maar één soort steek, de granietsteek. Op youtube vond ik een uitleg hoe je een sjaal maakt met de granietsteek, mannelijke sjaal met de granietsteek. Omdat het voor mij nog niet gelijk helemaal duidelijk was keek ik van Wendy Rademaker ook een filmpje over de granietsteek. En toen viel het kwartje. Wat heb ik gebruikt voor mijn eerste gehaakte sjaal. Voor mijn sjaal kocht ik 4 bollen garen Royal van Zeeman 100 gr 241 m in de kleur Army groen. Ik gebruikte uiteindelijk 2 hele bollen voor een sjaal met de lengte van 15, meter en 47 losse breed.
Les 3: de vaste leren haken Leren Haken.
Om deze steek onder de knie te krijgen bestaat de tweede toer van de halswarmer alleen maar uit vaste haaksteken. In de 3 de les van haken voor beginners leg ik je uit hoe je de vaste kan haken. Extra losse haken.:
Het haakstekenalfabet: De gruissteek of the grit stich Breiclub.nl.
Net als bij de tweede toer. sla de volgende losse over 2 vasten. Herhaal het stuk tussen de sterretjes totdat je nog 1 steek de keerlosse over hebt. Haak 1 vaste in de keerlosse van toer 2. Herhalen, herhalen, herhalen. Vanaf hier herhaal je steeds de derde toer tot de gewenste lengte. Het is even opletten waar je op het einde van de toer insteekt. Als je de herhaling eenmaal doorhebt kun je deze steek haken tijdens je favoriete tv-programma of serie.
Haken: de basis Creatief Nest.
Door twee steken in dezelfde lus losse of de lussen van een steek in de vorige rij te haken, kan je het aantal steken vermeerderen. Door twee steken samen te haken, kan je het aantal steken verminderen. Steek de naald door de lussen van de eerste losse of vaste van de vorige rij.
Haken voor Beginners: Video tutorial It's' a Piece of Cake.
Lossen: Met losse steken vorm je een ketting en die ketting is vaak de basis van je haakwerk. Je haalt steeds met je haaknaald een wol door de lus. Vanaf 000034: min laat ik je dat in het filmpje zien. Halve vasten haken en vasten haken. Halve vasten: Met halve vaste steken kun je twee haakwerken aan elkaar steken. Je gebruikt de halve vaste steek ook om de eerste en de laatste steek van een toer aan elkaar te haken, als je een rondje haakt.
Haken, zo gemakkelijk is leren haken.
Om de volgende vaste te haken, steek je weer in de bovenkant van de volgende losse, sla de draad om de naald, trek de naald op door de losse, sla de draad weer om de naald en trek de draad door beide lussen.
Boeken Welkom bij De" losse steek."
Oogjes, vulling Etc. Garentollen en bowls. Hobbyhoekje De" Losse Steek." Haak En Breicafe. Naalden en Pennen. Oogjes, vulling Etc. Garentollen en bowls. Zeer compleet naslagwerk met mooie breisteken. Gratis verzending naar de volgende landen: Meer tonen Laat minder zien. Levertijd: 3-5 dagen.
Granietsteek Haakwerkje.
Op Facebookgroep haken en haakpatronen vind ik een tijd geleden de granietsteek, een leuke steek voor een omslagdoek! Gaandeweg kom je erachter dat de een dit wel een granietsteek noemt maar bijvoorbeeld de haakbijbel noemt dit de weefsteek.: De granietsteek in de haakbijbel is 1 losse en 1 verlengde vaste.
Colsjaal met eenvoudige steek haken Zenspiratie.
Zoeken naar: Zoeken. Colsjaal met eenvoudige steek haken. Deze colsjaal is heerlijk om te haken. Eenmaal je bent begonnen kan je aan één stuk door haken. Je herhaalt steeds dezelfde steek: de verlengde vaste. De steek geeft een zeer mooi resultaat.
Leren haken voor beginners gratis online Handwerk.nl.
Dan maken we eerst een losse, dat heet de keerlosse, deze telt niet als eerste steek, dus we beginnen in de eerste steek weer te haken door de naald door de 2 lusjes te steken en dan vasten te haken.

Contacteer ons