Zoeken naar losse steek haken

 
losse steek haken
 
Leren Haken met Tutorials Les 1 Opzetlus En Losse Steek / ketting. YouTube.
Hoe maak je een losse steek. Losse steek / Ketting. Standard YouTube License. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Leren Haken met Tutorials Les 2 Vaste Steek, maken, meerderen minderen Duration: 1139.
Haaksteken voor beginners, een duidelijke uitleg over de diverse haaksteken, met foto's.'
Van: The Crochet Corner. Wil je leren haken? Gelukkig zijn er een aantal goede en gratis haakcursussen te vinden op het internet. Klik hier om te zien waar je ze kunt vinden: Gratis haakcursus voor beginners. Een 8220 Losse8221 is de naam van de basis steek waar vrijwel ieder haakpatroon mee begint. Een losse begint met het maken van een opzet lus en daarna haak je de eerste losse.
Hoe haakt u een losse l / kettingsteek Tutorial Video.
Als het probleem blijft bestaan, kijk dan op de Vimeo's' FAQ Vaak gestelde vragen. Op deze DROPS video laten wij zien hoe u een losse l kunt haken. Hou de schuiflus eerste steek tussen uw duim en middelvinger van de linkerhand.
Haken, zo gemakkelijk is leren haken.
In de derde losse vanaf de haaknaald De naald optrekken De draad weer omslaan en door beide lussen trekken Een vaste Een rij vasten. Om de volgende vaste te haken, steek je weer in de bovenkant van de volgende losse, sla de draad om de naald, trek de naald op door de losse, sla de draad weer om de naald en trek de draad door beide lussen.
Hoe Haak Je Een Losse Steek? HAKEN VOOR BEGINNERS STAP VOOR STAP DIY TUTORIAL YouTube.
Iedereen kan haken Waaier in waaier steek, different languages dubtitled DIY how to. Iedereen kan Haken! Losse ketting haken Haken voor beginners Duration: 227. Haakfeest 5096, views. Everyone can crochet Amy grote range learn to crochet. DIY Dutch for beginners.
Leren haken: de beginlus, lossen, vasten en stokjes Huis Van Belle.
Herhaal dit in elke steek van de vorige rij. Je hebt nu een rij stokjes op een rij vasten gemaakt. Gefeliciteerd je kunt nu haken! Wil je een project? Haak dan eens een vaatdoekje. Begin met 40 lossen. Haak dan 3 keerlossen dat geldt als 1 stokje en haak een stokje in de laatste losse van de ketting.
Losse ketting.
Losse ketting haken. De losse steek is de basis van bijna elk haakwerk. Vanuit de losse begin je heel veel andere steken. Een aantal losse steken achter elkaar wordt een ketting genoemd. Op deze ketting haak je vaak verder met andere steken als vasten, halve vasten of stokjes.
Haken: de basis Aan de haak.
Steek nu de haaknaald door de nieuwe lus en herhaal bovenstaande stappen. Wanneer je in een losse een vaste of een andere steek moet haken, kan je het beter aan de achterkant van de losse onder één lusje doorsteken. Probeer vervolgens om het aan de voorkant door twee lussen te steken.

Contacteer ons