Zoeken naar mand haken zpagetti patroon

 
mand haken zpagetti patroon
 
Textiel handwerken: Gehaakte mand met zpagetti.
Hieronder een aantal patronen voor het haken van letters van A t/m Z op intern. De moezensteek geeft een mooi dicht weefsel met een beetje reliƫf. Deze steek haak je als volgt: Steek in de steek van de vorige toer en. Verschillende kerststerren Er zijn Nieuwe Kerststerren 2016! Klik hier voor alle kerstster haakpatronen Kers. Verzameling gratis brei en haakpatronen voor baby en kindervestjes: Leuke hesjes, vestjes en jurkjes voor kleine kinderen Crochet swe. HET RECEPT BLOG. Fiber Art Now. Handwerken zonder grenzen. Haakpatroon gestreepte rugzak. Gehaakte mand met zpagetti. Patroon portemonnee met beugelsluiting.
Haakpakket mandje.
Je gebruikt hiervoor een haaknaald 5.0mm aanbevolen naalddikte is 6-7mm maar met haaknaald 5 wordt het geheel lekker stevig en de gebruikte steken zijn stokjes, halve stokjes, vasten en lossen. Zin om dit mandje te haken? Selecteer dan de benodigde materialen en stel je eigen haakpakket samen zodat je direct aan de slag kunt. Het patroon wordt als download file in de orderbevestiging per email naar je toegezonden, de overige materialen zullen per post verstuurd worden. Gratis haakpatroon mandje.
Haken voor je huis Gratis haakpatronen.
Patroon van: Lisette. Brei of haak ook een hippe poef van Zpagetti! Je ziet ze al jaren in de woonmagazines: mooie en stijlvolle gebreide poefs. Met deze partybox voor een zelfgemaakte DIY poef heb je gegarandeerd een mooi resultaat. Te koop bij: Bol.com. Haken met oude T-shirts.
Stijl en zoooo: Patroon Hanging Basket.
Kun je me de globale afmetingen geven van de mand. Ik snap dat dit van veel afhangt. Maar zoals deze op de foto staat? Moet ik dan aan 40 cm doorsnede denken? Unknown 9 december 2015 om 1517.: Deze reactie is verwijderd door de auteur. Conny 28 januari 2016 om 1059.: hartelijk bedankt voor dit patroon, ik ga die maken uit plastiek zakjes die je in de winkels krijgt. en daarna steek ik de nieuwe zakjes erin. Anoniem 20 juli 2016 om 1055.: Hooi, heel erg leuk patroon dit. Ik heb alleen een vraag over rij 13. Daar staat dat je dan in de achterste lus moet haken. Maar op de foto ziet het er uit alsof je in de voorste lus gehaakt heb, zodat er een soort randje ontstaat. Hoe zit dit? Lianne 13 september 2016 om 2248.: mag ik vragen hoeveel garen er nodig is voor een basket? Kan ik twee baskets halen uit 1 bol, of heb ik dan twee bollen zpagetti nodig?
Little Sweet Things: Beschrijving gehaakt zpagetti mandje.
Beschrijving gehaakt zpagetti mandje. Omdat er voldoende belangstelling was heb ik afgelopen week geprobeerd een zo duidelijk mogelijke werkbeschrijving te maken van het zpaghettimandje die ik in mijn vorige post liet zien. Het originele patroon is in het Engels geschreven en gemaakt door Liz van de blog Crocket in Color, ik heb het patroon alleen aangepast naar mijn smaak omdat ik graag een recht mandje wilde hebben zonder ingehaakte randjes. Mocht je nou vergeten zijn hoe al die haaksteken ook al weer gingen dan kan je achter deze link klik de uitleg vinden. Het grootste mandje heeft een diameter van 18 cm en is 13 cm hoog, de kleinste is 16 cm breed en is 11 cm hoog. Ik gebruik voor de mandjes die ik nu ga laten zien het textielgaren van de Action met de mee geleverde haaknaald 10. De mandjes uit mijn vorige post zie 1e foto zijn gehaakt met het textielgaren van de blokker. Het garen en de haaknaald bepaald deels hoe je mand uitvalt maar twee verschillende kleuren knotten uit 1 winkel kunnen ook een heel ander resultaat geven, het textielgaren van kleine mandje hieronder is veel dikker dan de grijze!
Haakpakket Zpagetti Mand Revisto Adore.nl.
Het mandje is dan ook een erg mooi home-deco accessoire dat in elke huishouden tot zijn recht komt. Het haakpakket bevat alle onderdelen om deze mand zelf te haken. Leuk Mandje voor een dagje naar het strand of gewoon om mee te shoppen. Wij zijn helemaal hoooked van dit patroon. Afmeting: 25 x 20cm. Dit complete Hoooked haakpakket bevat.: 1 klos Zpagetti.
Vind zpagetti op Marktplaats.nl.
Haken met Zpagetti. Boek van geesje mosies. In prima staat. Haakpakket Zpagetti tas Vienna Wit. Haakpakket voor een gehaakte zpagetti tas vienna in de kleur wit deze zpagetti tas van hoooked is gemakkelijk te haken en geeft direct een mooi resultaat.
Haakkit Hoooked Zpagetti Mand Grijs Etrias.nl.
Zpagetti wordt gemaakt van duurzaam restmateriaal uit de mode en textielindustrie. Naast deze garen ontvangt u een haaknaald en het patroon. Aan de hand van dit patroon is de mand stap voor stap in elkaar te haken. De leuke mand komt in elk huishouden tot zijn recht.
Dag 4: mandjes haken van Zpagetti Puurweb.
Dag 4: mandjes haken van Zpagetti. Gisteren liet ik jullie een aantal kerstmanden zien. De mandjes die ik hiervoor gebruikt heb, heb ik zelf gemaakt van Zpagetti. Het patroon dat ik voor dit mandje gebruikt heb, kan je vinden bij Annemariekes Haakblog.
Mandje van oude t-shirts Cadeautjes maken.
Dit mandje kun je met zpagetti haken. Als je je haaknaald aangepast aan de dikte van de garen. Door een kleinere haaknaald te gebruiken krijg je een mooier en steviger effect. De zpagetti is gemaakt van oude t-shirt die in repen zijn geknipt.
Mand breien of haken Wolplein.nl Alles voor breien en haken!
Is dit patroon ook te haken met Zpagetti? 27 juli 2015 om 1936: Beantwoorden. Hallo Jade, ik denk wel dat het kan. Ik weet niet of je helemaal goed met de steken uit gaat komen maar dat is een kwestie van even uitproberen. 28 juli 2015 om 1017: Beantwoorden. Dag, Ik ben net begonnen om de mand te breien en ben nu bij naald 4 aangekomen.

Contacteer ons