Op zoek naar kussen haken zpagetti?

 
kussen haken zpagetti
 
Kussens Haken met Hoooked Haakpakketten Hoooked.
Als je de basics van het haken kent, kun je naar hartenlust variëren met haaksteken en texturen. De gehaakte kussens zien er daardoor steeds verschillend uit. De basismaat van een gehaakt kussen met RibbonXL is circa 40x40 cm. Een gehaakt kussen met Zpagetti komt ongeveer uit op 50x50 cm.
Wat kan ik maken met Zpagetti Hoooked.
Wij zien overal mogelijkheden om te haken en te breien natuurlijk. Hoooked recycle textielgaren zijn ook bijzonder goed geschikt voor weef en knooptechnieken. Met Hoooked kun je vanalles maken: van een mooie zpagetti tas tot een stoere zpagetti poef of een gebreid kabelkussen van RibbonXL.
DIY Haakpatroon RibbonXL Kussen Hoooked.
Met dit pakket kun je een hoes haken voor een kussen van 40 x 40 cm. Dit Hoooked haakpatroon is een compleet downloadbestand met illustraties en tekst in de talen Nederlands, Duits en Engels. Na ontvangst van de betaling, ontvang je een aparte e-mail met instructies om dit patroon te downloaden. Wat je nodig hebt.: 2 klossen RibbonXL. 1 bamboe haaknaald 10 mm. DIY Haakpatroon RibbonXL Kussen. Waarom gebruiken wij cookies? Wat is Zpagetti?
Zpagetti patronen Haakpatronen Patronen.
Kaarsen en kandelaars. Hier vind je de leukste haakpatronen voor zpagetti creaties. XXL haken met een elastische dikke draad van restmaterialen, gebruik hiervoor een haaknaald 10mm of 12mm en je hebt in een mum van tijd een hippe tas of mooie poef.
DIY Haakpakket Kussen Beso Grey Hoooked.
Pimp je interieur met Zpagetti en haak in een handomdraai een nieuwe hoes voor een kussen! Dit Zpagetti haakpakket bevat alle benodigdheden om direct aan de slag te kunnen. Met dit pakket kun je een hoes haken voor een kussen van 30 x 40 cm.
Haken met textielgaren Hoooked.
Op deze site vind je diverse gratis haakpatronen voor bijvoorbeeld een stijlvolle Zpagetti tas, een Zpagetti poef, een mooie RibbonXL woonkussen of een schattige Eco Barbante amigurumi knuffel. Op het onderdeel workshops leren haken kun je online een spetterende haakworkshop reserveren, zodat je onder het genot van een hapje en drankje de fijne kneepjes leert van het Zpagetti haken.
DIY Haakpatroon Tunisch Kussen Zpagetti Hoooked.
Kies een taal. DIY Haakpatroon Tunisch Kussen Zpagetti. Haak nu ook zelf een kussen met de Tunische haaktechniek. De Tunische steek is erg makkelijk en geeft bovendien een prachtig gelijkmatig resultaat. Ideaal voor het haken van grotere oppervlakken en robuuste accessoires.
DIY Haakpakket RibbonXL Kussen Early Dew Hoooked.
Met dit pakket kun je een hoes haken voor een kussen van 40 x 40 cm. Dit complete Hoooked haakpakket bevat.: 2 klossen RibbonXL Early Dew. 1 bamboe haaknaald 10 mm. Stel een vraag over DIY" Haakpakket RibbonXL Kussen Early Dew." Deel met anderen.: Nederlands, Engels, Duits. Bamboe Haaknaald 12 mm. Shopper Super Pink. XL Bamboe Breinaalden 12 mm. Prijs 19, 00. Kies een taal. Kies een taal 0. Op werkdagen voor 1700: besteld, dezelfde dag verzonden. 100% original Hoooked. Binnen de Benelux gratis verzenden vanaf 35. Vóór 1700: besteld; direct verzonden. Waarom gebruiken wij cookies? Wat is Zpagetti?

Contacteer ons