Meer resultaten voor ratten hangmat maken

 
ratten hangmat maken
 
Huisdierengids rat/Ratspeeltjes Wikibooks.
Bevestig boven in de kooi op een 10-tal cm van de wand zo kunnen de ratten van de zijwand in de buis kruipen. Je kan de buis ook aan een zijwand van de kooi bevestigen. Net als de rioolbuis, kan je voor rittens lege wc-rollen of keukenrollen met ijzerdraadjes in de kooi hangen. Ze zijn fijn speelgoed voor rittens vanaf 3 weken totdat ze te groot zijn om door de buizen te kruipen. Combineer meerdere rolletjes boven of naast elkaar. Ze zullen genieten van hun klim en slaaptuig. Een hangmat maken voor ratjes is erg gemakkelijk.
ratten hangmatjes.
zelf hangmat maken. Op zoek naar ratten hangmatjes? Ratten hangmat zelf maken hangmatten voor je rat. Stuur een foto op en wie weet komt jouw ratje op de site. Stuur een e-mail naar. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hangmatjesvoorratjes.nl.
Last Goodbye deken. Voor fuzz/naakt ratten. Fifty Shades Of Grey. Ice Pods/hoesjes ed. Verkoeling voor de zomer. Fleece bodembedekkers ed. Voor andere dieren. Bestelformulier voor andere dieren. Hamsters en Muizen. Opvang Forever home. Set zelf samenstellen. Set zelf samen stellen. Last Goodbye Deken. ice pods hoesjes. Welkom in mijn fleece wereld! Ik maak naast mijn full-time baan., hobbymatig hangmatjes en andere slaapproducten. en voor andere kleine huisdieren zoals.; hamsters, cavias, konijnen, chinchillas, fretjes, katten, honden en vogels. Alle hangmatjes worden zelf gemaakt, dus de afmetingen kunnen een beetje afwijken. De opbrengst van de verkoop gaat volledig naar mijn kleinschalige dierenopvang bij mij aan huis. Bij Producten staan alle producten die ik kan maken, dit zijn voorbeeld foto's.,
hangmatjes maken.
6 April 2010, 2017.: Ik maak, als ik een hangmat in elkaar heb geflanst, van dezelfde stof Ik gebruik altijd twee verschillende kleuren voor 1 hangmat een slaapzak. Gewoon twee zakken maken en die in elkaar doen. Ik sla dan een rand van de binnenkleur om de buitenkant en zo heb je dan gelijk een hele complete set.
Zelf speeltjes maken voor ratten Dier en Natuur: Huisdieren.
Ratten zijn gek op speeltjes, huisjes en hangmatjes in hun kooi. Aangezien ze ook graag dingen slopen is het veel goedkoper en leuker om zelf dingen te maken. Er zijn een aantal goedkope manieren om leuke dingen voor ratjes te maken.
ratten hangmatjes zelf hangmat maken ratten hangmat maken.
zelf hangmat maken. Meer resultaten voor ratten hangmat maken. ratten hangmat maken. hangmat standaard zelf maken. hangmat cavia zelf maken. losse haken kapstok. leren breien en haken. ratten hangmat maken. cavia hangmat maken. leren haken youtube. baby hangmat box zelf maken.
Home Hangmatjes Enzo.
De Set bestaat uit een Hangmat Rechthoek 40x30cm, een Diepe Hoekhangmat 27x27x45x16cm, een Bunk Bed 30x30cm en drie setjes metalen. De Puntzak is open zoals de normale Hangmat vierkant, maar loopt in een punt, zodat het een heerlijk slaapkuiltje voor de dieren biedt!
Ratjes tam maken Hoe bouw je een band op met je Rat? YouTube.
Published on Jul 1, 2017. Ratten tam maken doe je zo.: Ik heb heel veel vragen binnen gekregen over het tam maken van Ratjes. In deze video vertel ik en laat ik jullie zien hoe ik dat heb gedaan bij mijn Ratjes.;

Contacteer ons