Zoeken naar ratten hangmat maken

 
ratten hangmat maken
 
Hier een beschrijving hoe je een hangmat voor cavia's' of ratten kunt maken Cavia kooi inrichting Pinterest Ratten, Huisdieren en Creatief.
Huisdierengids rat/Ratspeeltjes Wikibooks.
Bevestig boven in de kooi op een 10-tal cm van de wand zo kunnen de ratten van de zijwand in de buis kruipen. Je kan de buis ook aan een zijwand van de kooi bevestigen. Net als de rioolbuis, kan je voor rittens lege wc-rollen of keukenrollen met ijzerdraadjes in de kooi hangen. Ze zijn fijn speelgoed voor rittens vanaf 3 weken totdat ze te groot zijn om door de buizen te kruipen. Combineer meerdere rolletjes boven of naast elkaar. Ze zullen genieten van hun klim en slaaptuig. Een hangmat maken voor ratjes is erg gemakkelijk.
Zelf speeltjes maken voor ratten Dier en Natuur: Huisdieren.
U zou ook kunnen overw. Rat als huisdier De meeste mensen zien ratten niet als huisdier, maar als enge, vieze en nare dieren. Het tegendeel is waar, ratten zijn. Bronnen en referenties. Inleidingsfoto: Meditations, Pixabay. Reageer op het artikel Zelf" speeltjes maken voor ratten."
Home Hangmatjes Enzo.
De mandjes zijn gemaakt van stevig canvas, met een waterproof. Glazen ratten bedeltje. Dit schattige glazen bedeltje is gevuld met goudfolie snippers. Leuk voor aan een ketting of armbandje! Trixie Doorkruip Hangmat. Dubbele hangmat van Trixie. De ratjes kunnen zowel in als op de hangmat liggen.
www.rattenfun.nl.
Daarom laat ik zien hoe je zelf een simpel hangmatje kunt maken wat niets hoeft te kosten, en het is ook heel leuk om te doen. Het is zeker niet de mooiste hangmat maar de ratten zijn er niet minder blij mee!

Contacteer ons